Originally Posted by
hilal66
Oyun içinde oyun bitmez. Burasý sabýr iþi. Lakin o da küçük yatýrýmcýnýn zaafý. Panik ve telaþ. Bakýn arkadaþlar. Merit için hissede olanlarýn korkmasýný gerektirecek hiç bir durum yok ortada.Bu gün dahil geriye doðru son üç günün toplam iþlem hacmi þuana kadar: 49.506 lot. Ortalama maliyet 98 TL. En çok iþlemi 22 Eylül günü yapmýþ ortalamasý 101, 75. 25.900 lot gibi. Geriye 23 Eylül 16.071 lot ve bu gün þuana kadar 7.535 lot. Peki sormak lazým. Tabana yazýlan 7.000 lot bu hisse için bir emirle kalkacak lot deðil mi? Öyleyse niye kaldýrýlmýyor? Yada tabana satýþ koyan gerçekten satmak için mi koydu o lotlarý? Eðer hisse satmak isteyen olsaydý basardý tavana millet girerdi sýraya ve istediði kadar malý bir iki gün içinde satar rahatlardý. Ben ýsrarla Merit için henüz hareket erken derken iþte bütün bu olasýlýklarý düþünerek diyordum. Ýstediði kadar malý elinde olmayan muhteremler kývranýyor. Aþaðý yukarý bir çoðunu da küçük yatýrýmcýya kaptýrdý elindekilerin. Bir yiðit çýksa 10.000 alýþ girse hemde tabandan inanýn direk hisse tavan çünkü korkar ve satýþlarý hepten silerler. Kimsenin mal kaybetme lüksü yok. Demedi demeyin özellikle hissede düzeltmede yakalananlar ki; biride benim hiç endiþeye gerek yok. Tiyatroyu izlemeye devam zamanlarýnýn olduðunu sanmam. Yarýn da ayný oyuna devam etsin inanýn elinde avucunda ne varsa gider. Ha þu da var. denilebilir ki satýcýlar daðýnýk biz düþünüyoruz da onlar bunu düþünmüyor mu sanýyorsunuz. Hepsi algý hepsi panik havasý yaratmak için.. YTD deðildir. asla.
Yer Ýmleri