Pkentle merit kýyaslandýðýnda fiyatýn ne kadar dipte olduðu anlaþýlýyor þuanda pkentin fiyatlarýna yakýn iþlem görmesi gerekir diye düþünüyorum.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Pkentle merit kýyaslandýðýnda fiyatýn ne kadar dipte olduðu anlaþýlýyor þuanda pkentin fiyatlarýna yakýn iþlem görmesi gerekir diye düþünüyorum.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Meritin pkente göre tek dezavantajý poip de iþlem görmesi,,,ileride sermaye artýrýmý olur,poip den çýkarsa,daha zengin ataklar görülebilir.,,zira çok lot almak isteyen poip de satmasýnýn zor olacaðýndan,sýnýrlý alýmlar geliyor,bu piyasadan bir çýksa,önü açýlmýþ olur.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yonga genel kurul çaðrý iþleminde bunun haberini vermiþti teklif edilecek diye.Ancak merit toplandý gündeminde kar payý yada sermaye artýþý olarak görüþülecek bir madde yok.Üzgünüm ama buradayýz beklemekteyiz sn.Akgün.
Belli olmaz genel kurul sonrasýnda da sürpriz yapabilir.ytd
Sn.viking..Bu kuruldan süpriz bir kararýn çýkma olasýlýðý çok düþük olsa bile
gerek düþük sermayesi ve yakýn zamanda yükseltilmiþ yüksek sermaye tavaný..
bugün olduðu gibi hissemizi daima diri tutacaktýr..o gün geldiðinde nasipse yine burada oluruz..
Þu toyota coranayýda az hasarlý olarak atlatýrýz inþ.
Er veya geç. kaçarý yok..daima ensesindeyiz zaten. ytd.![]()
Ýllaki bu böyle kalmayacak.Hatta geçmiþ tecrübelerim derki bu iþ iþ için ansýzýn alakasýz bir ay da karar alanlarý biliyorum.O sebepten dolayý bu toplantýda olmasada bile sene içlerindede karar alabiliyorlar.
Hatta 2017 de alýnan karar vardý.Meritin çatýsý altýnda tutizim þirketlerini birleþtirmek.Þirketi notmal pazara sokmak sermaye yapýsý nettur un kapatýlmasý.Biraz aðýr ilerliyor ama ilk aþama oldý 2019 da nettur devir oldu merit sermaye tavanýný artturdý.Ýllaki sýrada bize gelecek.
Yer Ýmleri