Tavanda 10 býn lot bekleyen var satan yok..
Tavanda 10 býn lot bekleyen var satan yok..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
.. Ben olta atarým sazanlar düþer
.. Birader hangi kafayla yazýyorsun, iþbir nereye düþmüþ 1440 en yuksek gormuþ su anki fiyatýna bak, istiyorsun her gun yuzde on gýtsýn kaldýký benimle ne alakasý var ben düþerse alýrýz mahiyetinde dedým düþmedi bende almadým.. Düþerse gelirim ama söyle düþmesin
..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Arkadaþlar güzel atýþmalar bunlarda kýrýcý olmasak derim hani. Çünkü bir çok hissede zaman zaman yolumuz kesiþiyor. Bir hisse daþlýðý hukukuna dayanarak diyorum ki; Bu dünyada hiç bir þey kalp kýrmaya deðmez. Hele hele para kazanýp kaybetmek hiç deðmez. Allah hepimize gönlümüze göre hazinesinden versin yok mu sanki. Nihayetinde kumar oynamýyoruz. Üç kuruþumuzu deðerlendirme peþindeyiz. Saygýlar
Yer Ýmleri