Tüm iþlemleri takip ettim 80-88 50 bin den fazla alýndý örnek gösterilen hisseler gibi küçük bir iþletme deðil kocaaa bir zincir spek yine oyun peþinde izliyoruz bakalým
Tüm iþlemleri takip ettim 80-88 50 bin den fazla alýndý örnek gösterilen hisseler gibi küçük bir iþletme deðil kocaaa bir zincir spek yine oyun peþinde izliyoruz bakalým
Hocam doðru söylüyorsunuz þahsi görüþüm bugün balon ellerinde patladý istediklerini yapamadýlar böylelikle hedef iyice büyüdü yüksek hacim oluþtu bu ikinci testleriydi artýk anladýlar bence birdaha kalkýþmazlar böyle iþlere buda kýsa vadede kaðýdý oluruna býrakmaktýr size teþekkür ederiz bizi yanlýz býrakmayýp yorum yaptýðýnýz için ytd.
1.9 milyon lot var bitcoin bile daha fazla 1.5 milyon lotu oyak da onuda ky ye satmaz nedeni ceo nun konuþmasýnda gizliydi bence maraþ bölgesi projesi için gerekli finansmana dayanak olacak bence iþin uzmaný olan hisse senedi teminat gösterilerek finansman nasýl saðlanýr açýklarsa sevinirim takasta geri kalan 400 bin lotun 350 si de beklentiye paralel sat ala girmiyor geri kalan lotlarla elinden geleni yapýyor ama yeri dar oynayamýyor ortada ki lot baský kurmaya yetmiyor ikidir tersde kaldýlar buda kaybettiði malý sadece yukarý sürerek alma seçeneði býraktý yüksek ihtimal satan arkasýndan bakar bugün kapanýþta ata yatýrým elimdeki 24 K lotun 12 sini verdi baþkada satan yok alanda ky bende bir ky yim ve malým satýlýk deðil yýlbaþýný bir görelim önümüzdeki günlerde 1 Ekim de Kýbrýs açýlacak diðerleri zaten açýk yine 1 ekimde marjlar %15 e çýkacak kimsenin alýp sattýðýna karýþmam ama filmin sonu kimsenin beklediði ölçüde olmayacak YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Güzel bir analiz iþte klasiðin dýþýna çýkmak bu dur. Kim alýr kim satar onemlimi 6 ay önce malûm fiyatlara burun kývýranlar þimdi 12 bin lotu tavaný bozmadan satabiliyorlarsa düþünmek lazým. Ne deðiþti? Ýþte bu sorunun cevabýný bulan malýna sahip çýkýyor küçük yatýrýmcý eski küçük yatýrýmcý deðil üç beþ kuruþ kazanýp kenara çekilmiyor. Filmin sonunuda merak ediyor. Öyle oluncada hep bana rabbena yok. Bir sana bir bana var. Ytd degildir
Düzeltme yapar mutlaka da zamaný sanki yok gibi. Durmadan hikaye deðiþiyor. Malum benim hedefime ilk etap olarak çok yakýnýz yalnýz satacak mýyým sanmýyorum. Sadece izliyorum. Yönetici beyanatlarý sýklaþtý böyle ortama da eðer þirketi yönetenler sürekli konuþuyorsa altýndan bir þeyler mutlaka çýkar. Ne bileyim hissenin cazip hale gelmesiyle bir bedelli mesela. Hemde lot baþý 1 lira deðil, daha fazla bir rakamdan gibi. Bunlarýn hepsi varsayým ama dikkatli de olmak gerekir elbette. Hareket baþlamadan önce maliyeti olanlar için düzeltme çok bir þey kaybettirmez yolun ortasýnda trene binenler biraz daha temkinli olmalý. Bazý hisselerle kýyas yapýlarak þöyle oldu böyle oldu buda öyle olacak demek bence doðru bir analiz deðil her hisseyi kendi özelinde deðerlendirmek en doðru olaný. MERÝT özeline bakmak lazým. Henüz F/K: 6 dayýz. YTD deðildir.
Yer Ýmleri