Eþleþme fiyatlarýnýda kapatmýþlar böyle bir saçmalýk olabilirmi yatýrýmcý neye göre alýþ satýþ fiyatý belirleyecek küçük yatýrýmcý korumak yerine iyce zor durumda býrakýyorlar bence Ben þimdi almak istesem nasýl fiyat belirleyecem satýcýya göre yada alýþ fiyatýna göre satma istesem ne yapýcam tonbalaya çevirdiler.
Bu karar resmen küçük yatýrýmcýyý korumak deðil tam tersi bence batýrmak
Spek için biçilmiþ kaftan tam.Kimse eþleþmeyi görmüyor. Spek yüklü mal ile tabana basar , tabana kendi alýþ girer ,kendi alýþlarýna verir, panik yaptýrýr ,maliyeti yüksek olan veya burdan mý döner, burdan mý satsam diye düþünen KY'lar taban olduðunu görence de satýþa geçer. Gelsin taban serileri. Ýlk satan spek olduðu için yukarýdan sattýðýný aþaðýdan alýr, sürer tekrar yukarý.
Ben spek olsaydým bu þekilde yapardým.
SPK Hiç bir zaman küçük yatýrýmcýyý korumak için karar almamýþtýr benim düþüncem böyle
Fatih bey ky psikolojisini çözmüþünüz helal olsun aynen öyle oldu olur olacak gibi de duruyor denge fiyatýn görülmemesi de tamamen saçmalýk ama bugün özelinde tüm hisseler asansör oldu acizane tavsiyem sakin olun en azýndan yýlbaþýný görmek lazým bu son cümleyi kurduðumda 85 e basmýþtý bence malýmýz çok kýymetli oyunlara aldanmayýn rasyolar ortada lot sayýsý belli uv projeksiyonu belli hikayesi var kovid de dahi kar yazmýþ yeni açýlýmlarda bulunan iyi bir yönetim var sanýrým 3ç bilanço öncesi baskýlama mal toplama hareketi olarak yorumluyorum Yanýlmayýz umarým herkese bol kazançlar
Yatýrým tavsiyesi deðildir
YATIRIM TAVSÝYESÝ OLAMAZ
Arkadaþlar benim kýzdýðým hisse için deðil spk ya eþleþmeyi fiyatlarýný kapatarak ne yapmak istiyor tonbalamý oynucaz
Arkadaþlar bu yöntem aslýnda hisseye ceza için uygulanan bir yöntem deðil miydi? Öyleyse adamlar toptan ceza kesmiþler. Mesela SUMAS aldýðý cezanýn en büyük yýkýmýný dün yaþadý. Adamlar tabandan yaklaþýk. 15 bin lot hisse aldýlar dün. Bu gün Merit yine ayný hikaye, son iki eþleþmede toplam: 12 bin lot tabandan iþlem gördü. Sormak lazým Atilla sen kimin adamýsýn. Þimdide manipülasyon sýrasý BÝST'e mi geldi. Küçük yatýrýmcý üç beþ kuruþ para kazanacak onlarýn bari ahýný alma. Bu ne saçmalýk ya böyle sistem mi olur. Dibi görünmeyen kör kuyu tavan taban arasýnda %20'lik marj alacaksýn alamýyorsun satacaksýn satamýyorsun. Elini uzatanýn eli yanýyor. Üç beþ para babasýna sistemi teslim ettiniz. Allah bildiði gibi yapsýn. ÝÞBÝR'e bakýn tavandaki hisse 129 lotla 325 lira eksi yazýyor.
Yer Ýmleri