Þirketi arýyorum þöför bekci çýkýyor kardeþim bu suç deðilmi yatýrýmcý iliþkilerini arýyorum þöför çýkýyor bekci çýkýyor pandemi denm dolayý böle pandemi bitek sizin orayýmý vurdu etilerde bütün her yer kapalýmý
Þirketi arýyorum þöför bekci çýkýyor kardeþim bu suç deðilmi yatýrýmcý iliþkilerini arýyorum þöför çýkýyor bekci çýkýyor pandemi denm dolayý böle pandemi bitek sizin orayýmý vurdu etilerde bütün her yer kapalýmý
Adamlar resmen karartma uyguluyor ama satmýyacam hisseleri sizle beraber batsýn azdan az çoktan çok gider kaçgündür satýyormuþ kime satýyon senin hisseni almak için sýrayamý girmiþ yatýrýmcýlar al gülüm ver gülüm sattýklarý hisseyi kimler alýyor düþünmek gerek
Her fýrsatta her platformda yazýcam net holding oynunu herkez duysun birtek spk duymaz
Ocak batýran kumarbazlar. Milletin ekmeðine göz diktiler. Amaçlarý hisse satmak olsa yukarý çeker oradan azar azar istediði lotu satar ne yatýrýmcý maðdur olur nede kendileri alenen hedef olmazlar bunlarýn amacý. Ýnanýn hisse satmak deðil.
Þirketten haber bekliyorum. O haber mutlaka gelecek eðer buralardan satýþ yapmaya kalkarlarsa hayatlarýnýn en büyük hatalarýný iþlemiþ olurlar. Bana kalýrsa mutlaka bu hisseleri elden çýkarmayý düþünüyorlar. Hindistan da þirket alma hikayesi birazda ondan Kap'a alelacele bildirildi. Hatta bir kaç haberi birleþtirip gönderdiler ki, milletin kafasý karýþsýn diye. Beklediðim haberde ister gerçekleþir ister gerçekleþmez. Normal pazara geçiþ için müracaat etmeye karar aldýk yada sermaye artýrým kararý. 17000 bin lot bu pazarda baþka türlü satýlmaz.
Karadeniz de çok önemli bir söz var: "Umudumuzun tükendiði yerde inadýmýz baþlar." Umudumuz bitse bile inadýna bu oyunu bozmalýyýz.
Merit Maraþ kumarhane size ne hatýrlatýyor?
Yer Ýmleri