TTKOM - Türk Telekom
Yeni baþlýk hayýrlý olsun ..
Eski baþlýk burada
TTKOM - Türk Telekom
Yeni baþlýk hayýrlý olsun ..
Eski baþlýk burada
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Hayýrlý uðurlu olsun.
10.27 ile baþlýyoruz.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
hemen yazmis![]()
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yeni sayfamýz hayýrlý olsun. Yanýlmýyorsam geçen hafta Cuma günü haber düþmüþtü. Bugün de yeni sayfamýza yeni haber düþer mi acaba? [emoji848][emoji848][emoji848]
VKY-L29 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ustalar güzel bir analiz yapsa iyi olur.
Görüþmeye baþlayalý 1 hafta oldu,,,eðer anlaþma olacaksa fiyatlar aþaðý yukarý belli olmasý lazým,o da uzun sürmez herhalde.
Bankalar maliyetlerini isterlerse rakam çok büyük olur,,satamazlarsa da 2016 da þirketin sözleþmesi bitiyor,,,bankalar bunu dikkate alýp,,bir þekilde ne alabilirsek,ne kurtarabilirsek kar demeleri lazým bana göre.Kazdan olacaklar haberleri yok mu,,tavuða razý olmalarý lazým.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
o isin baska tarafi ucuza kapatip,
Sözlesmeyi öne cekip lisansi 30 yil uzatip satarsa ne olacak
iktidar degisse bile Uluslararasi tahkimden döner.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Bugün kurtulsun yeter..
Dolar lazým.
O da yeni Arap koca.
Koca parasýný peþin verdi..
Hariri de ttkomu almadan yýllar önce vermiþti..
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri