Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
119,90 10% 1,16 Mr 110,30 / 119,90
3,63 10% 501,00 Mn 3,31 / 3,63
8,14 10% 2,47 Mr 7,54 / 8,14
53,90 10% 982,81 Mn 47,32 / 53,90
34,80 9.99% 91,16 Mn 34,80 / 34,80
2,90 -9.94% 955,51 Mn 2,90 / 3,13
1.353,00 -9.68% 284,03 Mn 1.349,00 / 1.508,00
7,81 -8.12% 11,40 Mn 7,80 / 8,01
21,92 -7.74% 421,11 Mn 21,42 / 24,44
269,25 -7.16% 258,51 Mn 268,25 / 290,00
329,00 3.7% 35,57 Mr 317,75 / 335,00
3,14 2.61% 34,03 Mr 3,03 / 3,32
39,30 4.86% 15,25 Mr 37,14 / 39,36
15,11 4.64% 14,63 Mr 14,36 / 15,11
83,55 6.98% 13,83 Mr 77,40 / 83,85
19,42 4.52% 1,50 Mr 18,28 / 19,42
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
196,70 2.45% 9,71 Mr 189,40 / 197,60
765,00 2.55% 4,53 Mr 742,50 / 770,50
95,55 2.52% 697,12 Mn 92,75 / 95,95
118,70 2.33% 332,28 Mn 114,90 / 119,30
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
32,04 3.96% 257,43 Mn 30,62 / 32,14
10,95 2.34% 240,15 Mn 10,71 / 10,95
80,10 -1.6% 845,03 Mn 78,55 / 82,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 129/548 ÝlkÝlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon
Arama sonucu : 4384 madde; 1,025 - 1,032 arasý.

Konu: EPLAS - Egeplast

1.  Alýntý Originally Posted by NURO Yazýyý Oku
    Gizlilik kararý olmayan davalar hariç TÜM Mahkemeler HALKA AÇIKTIR..Mahkemde geliþen her durum,her yorum,her kararý paylaþmak ne ahlak dýþýdýr ne de yasaya aykýrýdýr . Neye dayanarak böyle bir ifade kullanýyorsunuz. Yazýk Tam anlamý ile "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi" bir yorum yazmýþsýnýz?
    Anlattýðým gibi durum daha ne öðrenmek istiyorsunuz, halka açýk ise neden adý geçenler dýþýnda salona kimse alýnmýyor, kvkk yý hiç duydunuzmu kurumsal bir telefonu arayýnca veya web sitesine girince bülbül gibi konuþarak yada gözünüzün içine sokarcasýna ekrana çýkan anlatýlan onay alýnan, kvkk nýn ne anlama geldiðini öðrenin sonra çok bilmiþ gibi yazýlar yazýn. Mahkemenin sonucu deðil belgelerin içeriði gizli bunu anlayýn öyle yazýn. Sözüm sýrf sana deðil.

2.  Alýntý Originally Posted by ss.kose Yazýyý Oku
    Dmart kardeþim mahkeme umuma açýk
    Mahkeme kararý gizli deðil ki
    Sadece Kemal açýklanan kararý
    KAP a detaylý paylaþmýyor.
    Yoksa kararý duruþmaya katýlanlarýn hepsi biliyor.
    Yani karar da gizli olan birþey yok.
    Ýkincisi ise aldigi borç ile burçlarý ödedi diyorsun
    Yahu bahsettiðimiz para 175.000.000 milyon lira
    hangi borcu ödemiþte kapatmýþ.
    Madem ödedi ise eplasýn
    20 yýldýr kârý nere de o zaman.
    Bunlarýn hesabýnýn sorulmasý gerekmez mi
    Kaç defa mahkemeye katýldýnda açýklamýyor diyorsun, karar denen þey bir satýr zaten þunun kabulüne bunun reddine diyor, gizli degil se madem zamanýnda senden telefonunu istedim burada gizlilige önem veriyorum dedin vermedin, senin telefonunun gizli olmasý çok önemlide, mahkemeye katýlanlarýn telefonu adresi t.c. si soyu sopu banka hesaplarýnýn açýk mý olmasý önemli degilde paylaþsýnlar. Kap ta paylasmis zaten son durusmaya kadar hakim hep þuna teblig edelim demiþ ileri atmiþ, bilirkisi raporu gelsin demis ileri atmýþ, raporu geciktirmisler ileri atmiþ, her hangi bir karar verilmemiþ zaten her duruþma 10 dk sürmüþ selam ver tarih versinler gibi, son duruâmada saatler sürmemiþ davanin kabulu borcun sirketlerden alýnmasý demiþ. Baþka firmalarýnda davalarý var bakýn bakalým nasýl bildiriyorlar, dua edin eplas hala var, ya olmasaydý, bu kadar þikayet ediyonuz bir kere þükür halimize demiyorsunuz, hepiniz kâr dasýnýz satýn kurtulun bundan ama satmazsýnýz cünkü hedefler büyük deðilmi, benimde öyle hedefim büyük sabýrla bekliyorum bende ama siz sabýrsýzsýnýz.

3.  Alýntý Originally Posted by Dmart Yazýyý Oku
    Kaç defa mahkemeye katýldýnda açýklamýyor diyorsun, karar denen þey bir satýr zaten þunun kabulüne bunun reddine diyor, gizli degil se madem zamanýnda senden telefonunu istedim burada gizlilige önem veriyorum dedin vermedin, senin telefonunun gizli olmasý çok önemlide, mahkemeye katýlanlarýn telefonu adresi t.c. si soyu sopu banka hesaplarýnýn açýk mý olmasý önemli degilde paylaþsýnlar. Kap ta paylasmis zaten son durusmaya kadar hakim hep þuna teblig edelim demiþ ileri atmiþ, bilirkisi raporu gelsin demis ileri atmýþ, raporu geciktirmisler ileri atmiþ, her hangi bir karar verilmemiþ zaten her duruþma 10 dk sürmüþ selam ver tarih versinler gibi, son duruâmada saatler sürmemiþ davanin kabulu borcun sirketlerden alýnmasý demiþ. Baþka firmalarýnda davalarý var bakýn bakalým nasýl bildiriyorlar, dua edin eplas hala var, ya olmasaydý, bu kadar þikayet ediyonuz bir kere þükür halimize demiyorsunuz, hepiniz kâr dasýnýz satýn kurtulun bundan ama satmazsýnýz cünkü hedefler büyük deðilmi, benimde öyle hedefim büyük sabýrla bekliyorum bende ama siz sabýrsýzsýnýz.
    Evet, yatýrýmcýlar dua etsin !! Çünkü eplas babalarýndan kaldý. Kimse 20-30-40-45 li fiyatlardan para vermedi. Þirketin karlýlýðýna, mallarýna, Attýðý KAP lara güvenip, bu þirkete para koyulur demedi. Her bir lot havadan gelip hesaplara girdi. Kimsenin cebinden 1 kuruþ çýkmadý. Çýkanlar da havadan kazandýklarý paralarý yatýrdýlar ! öyle mi? 40 liradan alan da almasaydý diyeceksin, peki sen Kemal'e " ******** herif o yalan KAP haberlerini neden attýn? Eksik belgeli baþvurularý neden yaptýn? Deðerleme neden yapmadýn? Dua at yatýrýmcýlar seni adam sanýyor malýný alýyor da o fabrikayý geri aldýn, diyebiliyor musun? Yoksa, almasalardý mý diyeceksin? O halde sen dua et ki o yatýrýmcýlar bu ********e inanýp o kaðýdý aldý, yoksa ne fabrika kalacaktý geriye ne de þirket...

Þu s...m borsasýn da hep mi patronlar haklý? Bak arkadaþým, yanlýþ tercih yapmak, yanlýþ yatýrým yapmak, zarar etmek bu iþin doðasýnda var. Kimse; ben zarar eden, çalýþmayan, içi boþ þirkete yatýrým yaptým, cahillik ettim diye aðlamýyor. Ýnsanlar, bir dolandýrýcýnýn bir hýrsýzýn þirketine ortak oldum diye üzülüyor. Aradaki farký ayýrt edecek zeka ve kalibreye sahip olduðunu düþünüyorum. Patronun yeterince avukatý var, burada insanlarý nankörlükle suçlarsan ayýp edersin.

2010 yýlýnda 1 liraya hisse alan biri bile enflasyon karþýsýnda zararda. Kim neyin karýný yapmýþ? Bu hisseden kazananlar, patronla iþ tutanlar, sürekli al sat yapanlar. Onlarýn da kim olduðunu, bu forumda ne zaman ne yazdýklarýna bakarak kolaylýkla anlarsýn...

4.  Alýntý Originally Posted by Dmart Yazýyý Oku
    Bilgilendirme için teþekkür ederiz sað olasýn
    Dediðin gibi yolumuz uzun bekliyoruz

Alýntý Originally Posted by Dmart Yazýyý Oku
    Bu davayý diyorum önce biz kazandýk, sonra istinafa gittiler gene biz kazandýk istinafý, sonra davanýn yönünü sirket mallarýyla kz nin mallarý karýþmýþ o yüzden sirketlerden tahsil edilsin diye farklý bir dilekçeyle iþi uzattýlar, dosyayý bile incelemeyen bilirkiþiler sanki avukatmýþ gibi sirketlerin hesabýyla kz nin hesabý karýþmýþ dediler, aralarýndan bazýlarý böyle birsey yok dedi sebeplerinide sýraladý, sonra aleyhimize rapor yazanlar bilirkisi yuksek kuruluna sikayet edildi ve ceza aldýlar ama hakim ceza alanlarýn raporlarýna göre karar verdi. Bu kadar detay vermemem lazýmdý ama dayanamadým. Bu arada bu borç kz ye ait kaðýt üzerinde ama paranýn tamamý sirketlerimizin hesabýna aktarýlarak bir takým borçlar kapatýlmýþ zamanýnda, içinizden bazýlarý yok öyle birþey diyorsa býrakýn öyle bilsin ama gerçek bu, ben gözümle gördüðüm þeye inanýrým bunuda gözümle gördüm. Mahkemede de bu böyle tüm beyanlarda, siz hala kz aldý parayý yedi þirketlere ödetiyor diye düþünün ama olay öyle deðil, kz nin hatalý adýmlarý olmuþ olabilir ama amacý þirketleri kurtarmak için çok uðraþmýþ teslim olmamýþ.
    Emek verip mahkemeyi takip etmiþsiniz. Mahkeme ile ilgili özet bilgilendirme yaptýðýnýz için teþekkür ederim.

6.  Alýntý Originally Posted by Dmart Yazýyý Oku
    konunun bireysel olarak benimle ne alakasý var þimdi.
    ben þeffaf olmamasýndan bahsediyorum.

dufresine yazdýklarýnda haklý
    yatýrýmcýsýna karþý dürüst deðil

7.  Alýntý Originally Posted by Dmart Yazýyý Oku
    Öyle oturduðun yerden ulaþamazsýn bazý þeylere, madem bu þirketin hissedarýsýn tut bir avukat katýl mahkemeye zarar gördüm ben diye söyle, sende öðren bazý þeyleri, ama malesef oturup buradan atýp tutmak daha kolay deðilmi, yazýlanlar arasýndan birþeyler bulayým da bilip bilmeden sataþayým, mahkemede duyduklarýný gördüklerini paylaþmak hem doðru deðil hemde yasal deðil, ben riske girdim sen sayemde birþeyler öðrendin, 5 yýlda olanlarýn özeti diye bak yazýma, böyle 13 yýl 15 yýllýk yatýrýmcýyým da niye ben öðrenemiyorum deme, dogru yolu izlersen sende öðrenirsin, boþ yazýlarý hiç sevmem sende sevme de inanmada, hepinizi gaza getirmiþler kz ye yüklenip duruyonuz, adam ne yapsýn parayý yaþ kemale ermiþ, ona itibar lazým.

Þu forumda en sevmediðim þey sidik yarýþýna girmek

Sayýn Dmart

Önce yazdýklarýmý iyice okuyun sonra cevap verin

Sýrf yazýlanlarýn altýnda kalmamak için anlamsýz cümleler kurmayýn

Bu forumda kimlerin atýp tuttuðu çok belli

Bu forumda yazan herkesin ne amaçla yazdýðý çok belli

Herkesin safý belli kimsenin iyi polisi kötü polisi oynamasýna gerek yok

Ben kimseye sataþmam

Varsa bir mevzu direk olayýn içine girerim

Allah aþkýna senin sayende neyi ve neleri öðrenmiþiz?

Amerika’yý tekrardan mý keþfettin?

Aya gitmek için uzay mekiði mi icat ettin de bizim haberimiz yok

Mahkemede duyduklarýn, gördüklerin nasýl bir þeylerdi acaba?

Sahtekar patronun aslýnda evliya mý olduðunu öðrendin?

Kuran’a el bastýrýyorlar herhalde gördüklerin duyduklarýn burada kalacak diye

Kendi mahkeme davalarýmda her þeyi çok iyi biliyorum sen merak etme mahkemelerde neler yaþandýðýný

Aðaç kavuðunda büyümedik biz

Bende onu söylüyorum zaten biliyorsan öðrendiysen bir þeyleri hemen paylaþ

Aradan zaman geçip anlamsýz iki kelime yazma

Kime neyi baðýþlýyorsun

5 yýl deðil 13 yýldýr görüyorum ben yapýlan tüm olaylarý

Her bir olayý canlý canlý yaþadým hala da yaþýyorum

Kendimce görülmesi gereken bir hesabým var bu yüzden hala bu hisselerin yatýrýmcýsýyým

Hazmedemediðim hala yazýlan boþ boþ olan yazýlar

Senin gördüðünü herkes görüyor merak etme

Avukat tutup mahkemeye gitmeye gerek yok

Savunulmasý gereken bir konu olursa kendimi çok iyi savunurum sen o güzel canýný sýkma

Her þeyi sahtekarlýk olan bu adamýn nesini takip edeceðim

Benim iþim þirketle

Bunca sene þirket yetkilisi ile yaptýðým telefon görüþmeleri

SPK ve CÝMER yaptýðým þikâyetler sonucunda ne deðiþti?

Artýk hiçbir þey yapmaya gerek yok

Boþa kürek çekmeye gerek yok

Herkesin bildiði kendine doðru

Hedef üçlü rakamlarý görünce bu iþe noktayý koymak

Olay bu kadar basit

Bu rakamlara ulaþana kadar buralardayým

Bu forumda kimseyle ters düz olmak istemem

Sonuçta yaratandan dolayý herkese saygým var

Nasýl olsa emekli adamým

Boþ zamaným çok yani

Saygýlar

8. Gülüyorum sizlere, neden mi dayanaksýz, delilsiz, varsayýmlara dayalý bilgilerinizden dolayý. Buraya da size biraz bilgi vereyim diye yazmýþtým ama vermeseymiþim daha iyimiþ, sizler spk ya cimer e baþvurmaya devam edin belki birsey geçer elinize, gerçi nasýl geçecek delil yok varsayým var ispat yok boþ yazýlar var. Aynen devam edin boþ oturmayýn, kap lardan daha çok bilgi edineceginize emin olun. Biri size hýrsýz derse eðer ispatlamasýný isteyin, ispatlayamýyorsa delili yoksa siz hýrsýz deðilsinizdir rahat olun, size bu lafý atan hýrsýz olabilir dikkat edin.

Sayfa 129/548 ÝlkÝlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •