Benim zamanýn var
Kemalin zamaný yok
Benim paraya ihtiyacým yok hamdolsun
Çocuklara için yatýrým yaptým.
Benim zamanýn var
Kemalin zamaný yok
Benim paraya ihtiyacým yok hamdolsun
Çocuklara için yatýrým yaptým.
bir dönemin etkinliði azalmýþken yeni bir bilanço döneminde tekrardan çok olmasada foruma býr hareket gelmesi güzel
bilanço dönemi olunca malum konumuz gönderilen bilançolar
benim aklýma bir husus takýldý, dip not 4 de diðer iþletmelerdeký paylar kýsmýnda güçbirliði holding den gelen 139m zarar nereden gelýyor, ben býlancoda bulamadým fýkrý olan varsa ve paylasýrsa sevýnýrým
https://i.hizliresim.com/onsuxed.jpg
Okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr.
Parantez içerisinde yazýlanlar zarar degilmiydi? eplas in Güçbirliði içinde nasi olmussa zarar etmiþ gibi gösterilmiþ onu anlamadým
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr.
haklýsýnýz zarar gibi yazýlmýþ ...
Çok bir bilgim yok ama iþtiraklerle arasýndaki bir bilanço oyunu gibi geldi bana
güçbirliði holding ve iþtiraklerinin bu zararý yazacak hangi kalemi var ki?
ya muhasebeleþtirme yaparken biþeyleri doladýlar ya da yarýn öbürgün sevhen hata yaptýk zarar deðil borç olacaktý falan derler..
"Yola çýkýp varmayan, yoldan çýkýp varan yoktur."
aklýma bir de þu geldi
güçbirliðinin temele gömdüðü 30-40 m dolarýn kur farký zararý olmasýn o...
varlýðýný deðerlemiyor ama ölüm yatýrýmýndan doðan zarara kur farkýný yansýtýyor olmasýn
"Yola çýkýp varmayan, yoldan çýkýp varan yoktur."
2021 yýl sonu býlancosuna baktým zarar kýsmý 10m ýken ne olduysa 9 aylýkta 130m lýk fark bana afaký geldý, saolsun kar yazan hýc býr ýstýraký de yok, ýstýraklerýn hepsýnde zararý bolca dagýtmýs, sevabýna kurum calýstýrýyo gýbý kz, kýsada 10m den kur farkýda olsa 9 ayda 130m artacagýný sanmýyorum borcun farklý bi detayý var kesin
veyahutta yarýn oburgun aaa bunu yanlýs yazmýsýz da dýyebýlýr, yapmadýklarý sey degýl
DÝPNOT-6 (**) Grup yönetimi; söz konusu alacaklarý 2022 yýlýnýn sonuna kadar tahsil etmeyi planlamaktadýr.
30.09.2022 31.12.2021 Ege Sökteks Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Þ. (**) 75.902.236 ---------- Alsancak Turizm A.Þ. (**) 1.951.686 --------- Güçbirliði Tekstil A.Þ. (**) 12.985.987 3.282.218 TOPLAM 90.839.909
Yer Ýmleri