Bilanço öncesi birileri bir þeyler alýyor eyvallah ama satan kim? Asýl mesele bu.
Hangi gerizekalý satýyor ve hangi zeka ile satýyor bunu da ayrýca merak ediyorum.
Gerçi türk borsalarýnda her þey bitse de "geri zekalý" bitmez.
(3 aylýk dönemi izleyen 2 nci ayýn 17 nci günü akþamý)
(3 aylýk dönemi izleyen 2 nci ayýn 17 nci günü akþamý)
1.Dönem 17 Mayýs
1.Dönem 17 Mayýs
2.Dönem 17 Aðustos
2.Dönem 17 Aðustos
3.Dönem 17 Kasým
3.Dönem 17 Kasým
4.Dönem (26.10.2021 tarihli ve 31639 sayýlý Resmi Gazete’de yayýmlanan 7338 sayýlý Kanunla 4. geçici vergilendirme dönemi, 2022 yýlý vergilendirme dönemine iliþkin verilecek beyannamelerden itibaren uygulanmak üzere kaldýrýldý.)
Yani 17 Þubat 2023 tarihine kadar Vergi dairesine verilmesi gereken Ekim - Kasým -Aralýk 2022 dönemine ait geçici vergi ve ekleri kaldýrýldý.
Merhaba,
Deðerli kardeþim, bu kaðýtta toplamda 100 lot hacimleri gördük. Halka açýk kýsým 4 M lot olsa da, 20k lar yüksek hacimlerdi.
Þimdiki hacimler kýyasla, çok fazla. Kim satýyor, demiþsin;
Çok az kiþi satýyor. Aslýna bakarsan, alýcý da yok. Hisseden insanlar tiksindi, sahibinden tiksindiði gibi.
Dünkü hacimde tahtacý Jack 50 bin aldýysa, bereket versin, desin.
Eskiler satmazlar, ancak hisseyi bir kaç gün yada bir kaç hafta içinde alanlardan mal alýr. Onlar da, yine düþecek endiþesi, veya trade etmek için satarlar.
Kademeler hep kendilerinin, arada bu tür insanlarýn mallarýný alýyorlar. Senelerdir yedikleri halt iþte.
Ben de geçen 100 K alacaðýmý beyan etmiþtim. Fiyat çýkýyor diye endiþem yok. Acele etmemeyi öðreniyoruz. Hissenin gideceði yer hakkýnda bir fikir olunca, ha 40 dan almýþsýn, ha 60 dan.
En son malý geçenlerde 48 den almýþtým. Bunlar alçak, bakarsýn sürmeden önce bir güzellik yaparlar.
Ruhsuz insanlar, inanýn ki, tavan yaptýðýnda tebessüm bile edemiyorum.
Biribirlerinin karýnlarýný deþtikleri gün tebessüm edebileceðim.
Saygý ve selamlarýmla,
Ercan abi adamlar yýllardýr az az toplama politikalarýndan bir türlü vazgeçmediler. Ne kara kýþlar gördük sözünü bu kaðýtta dibine kadar yaþayanlardan birisiyim. Enflasyon öncesi 50 lere sürüp bugün 50 (150) rakamýna denk geliyor ; sonra vurdular aþaðýya sonra beklettiler milleti sene üstüne sene. Konut fiyatlarý ile kýyaslandýðýnda parasý ile 1 ev alabilen adam bugün çeyrek ev alamaz hale kadar eridi. Bu kan emicilerde vampirlikten vazgeçmediler bir türlü. Peki, alacaklarý mal kalmadýðýnda ne yapacaklar onu o zaman göreceðiz.
Kendiniz alýr kendiniz satar takýlýrsýnýz. Diyorum ya jack ve diðer takým boþuna kasýyor, eskilerden mal alamazsýn, blöf falan deðil.
10 sene olmuþ buradayýz.
10 senede dünya deðiþti biz buradayýz.
Yani sayýn Jack ve tahta sahipleri boþuna bu uðraþýnýz.
Akýl akýldan üstündür. Her balýk tutulur sanýyorlar ama tutulmaz adamým tutulmaz.
Sen elinde olta ile ömrünü tüketirsinde balýk seni ve oltaný uzaktan izler. O yüzden iþinize bakýn.
Allahýn laneti üzerinize olsun, topraðýnýz bol ateþiniz narlý olsun.
Yer Ýmleri