Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
119,90 10% 1,16 Mr 110,30 / 119,90
3,63 10% 501,00 Mn 3,31 / 3,63
8,14 10% 2,47 Mr 7,54 / 8,14
53,90 10% 982,81 Mn 47,32 / 53,90
34,80 9.99% 91,16 Mn 34,80 / 34,80
2,90 -9.94% 955,51 Mn 2,90 / 3,13
1.353,00 -9.68% 284,03 Mn 1.349,00 / 1.508,00
7,81 -8.12% 11,40 Mn 7,80 / 8,01
21,92 -7.74% 421,11 Mn 21,42 / 24,44
269,25 -7.16% 258,51 Mn 268,25 / 290,00
329,00 3.7% 35,57 Mr 317,75 / 335,00
3,14 2.61% 34,03 Mr 3,03 / 3,32
39,30 4.86% 15,25 Mr 37,14 / 39,36
15,11 4.64% 14,63 Mr 14,36 / 15,11
83,55 6.98% 13,83 Mr 77,40 / 83,85
19,42 4.52% 1,50 Mr 18,28 / 19,42
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
196,70 2.45% 9,71 Mr 189,40 / 197,60
765,00 2.55% 4,53 Mr 742,50 / 770,50
95,55 2.52% 697,12 Mn 92,75 / 95,95
118,70 2.33% 332,28 Mn 114,90 / 119,30
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
32,04 3.96% 257,43 Mn 30,62 / 32,14
10,95 2.34% 240,15 Mn 10,71 / 10,95
80,10 -1.6% 845,03 Mn 78,55 / 82,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 312/548 ÝlkÝlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon
Arama sonucu : 4384 madde; 2,489 - 2,496 arasý.

Konu: EPLAS - Egeplast

1.  Alýntý Originally Posted by goncarov Yazýyý Oku
    Ercanbay abiye sor bu soruyu Büyüklerimiz varken küçüklere söz düþmez.
    Kim aldýrmaya çalýþýp öve öve bitiremiyorsa o geçiren oluyor genelde. Geçmiþte bu hikayeler çok oldu burada.
    Merhaba,

Deðerli arkadaþlar, zamanýnda hisseyi öven kiþiler, hisseyi ve þirketin gerçek deðerini bilerek, gerçekçi ve bilimsel verilere dayanarak yorumlar yapýyorlardý.

Haklarýný yiyemem. Ýyi niyetli ve gerçekçi yorumlardý.

Halen bazý verilere bakýlýnca, þirketin ve holdingin ederi bu deðil.

Fabrika arazisi, üstündeki fabrika, makineler ve stoklar hariç 2 milyarýn üstünde.

Romanya ve Almanyada þirket arsalarý ve halen üstünde faal þirket var. Romanya arsasý için Kz, satabiliriz açýklamasý yapmýþtý.

Basmane þu an için 2 milyarýn üstünde bir deðer. Þirketleri mahveden bir sürece maruz kalan, meþhur arsa. Kz, bu krizi "Dam zikime, mertek kötüme" düþüncesi içerisinde çözmedi. 2 sefer takas arsa teklifi geldi, "karþýlamýyor" diye, kabul etmedi. Belediyeyi mahkemeye de vermedi. Önceki arsalarý kabul etse, belki üstlerine bir þeyler yapar, gerçek deðerini de bir kaça katlayabilirdi.

Piyasada kendi alanýnda ilkleri tasarlayýp, üreten bir firma. Ýnovatif ve patentli ürünleri var.

Ortaklýk yapýsýna bakarsanýz, altýnda tekstil ve enerji þirketleri var vs. bilonçodan bakýnýz.

Geçen sene 70 küsür milyon(hatýrlamýyorum gerçek rakamý) Egesöktes'e borç olarak verilmiþti ve akibetini öðrenemedik. Muhtemelen, üretim ve makine parkýnýn geliþtirilmesi için harcandý.

Yani, aslýnda senelerdir hisseleri övenler yanlýþ yapmadý ve hatalý deðildi.

Hatalarý, aþaðýdaki bölümde...

---------------------------------------------------------------------

Hisseyi en iyi bilenler, ve övenler, Kz. ye de güvendiler.

Ben de hisseyi övdüm, halen överim. Kz'yi de destekledim, onun için üzüldüm. Sabrettim senelerce.

Ama gördüm ki.., ve þimdi herkes görüyor ki, adam kötü ama çok kötü niyetli.

O noktadan sonra beyefendiyi ve ailesini eleþtirmeye baþladým.

Baþýnýzdaki adamý eleþtirmezseniz, o da her þey iyi, sesleri de çýkmýyor diye b*kunu çýkarýr. Nitekim çýkardý da.

Eleþtirilerimle þahsý kendine getirmeye çalýþtým. Ama,

adam artýk sýnýr ve limitleri aþmýþ.

Her þeyden önce bu adam ve ailesi, her þeyi kendilerinin sanýyorlar. Sanki þirketler halka açýk deðilmiþ gibi.

Hisse üzerinde, tahta üzerinde oyunlar, kirli kirli planlar. Bilanço üzerinde oyunlar, masraf kalemlerinin þiþirilmesi, Egeyýldýz üzerinden karý buharlaþtýrma vs. vs.

30 yýldýr temettü ve bedelsiz vermemiþ, geçen sene Mazharda vermiþ, ama verdikten sonra 19 liralýk hisseyi vatandaþa kitledikten sonra fiyatý 8.30 Tl ye çekmiþ bir adam ve aileden bahsediyoruz.

Eplas'daki süreci biliyorsunuz, haber pompalayýp, sonra vatandaþý pompaladýlar. Borsa bu süreç içerisinde 7-8 kat giderken, bunlar hisseyi 49 Tl den 15 Tl ye kadar indirdiler.

Neyse süreci biliyorsunuz.

Peki þimdi ne?

Halen þirkette ve þirketin ederinde bir yanlýþlýk yok.

Adam bilmiyor ki, ne pislik icat etsin. Ne alçaklýk, ne kalleþlik yapsýn.

Pis aile...

Daha önce de yazdým. Yukarýdan aþaðý, aþaðýdan yukarý, saðdan sola, soldan saða...

Eðer aralarýnda tek bir tane insan evladý olsa, buna engel olur, yeter derdi. Bunca sene içerisinde " Yeter" diyenlerin sayýsý da artardý.

Allah gözlerini doyursun diyeceðim de, yok.., öyle bir ihtimal görmüyorum.

Böyle her sitemli yazdýðýmda, "Sýnýrý aþtýlar, bu kadarý olmaz, bu bir rekordur" dediðimde, beni utandýrýyorlar...

Yeni rekorlar, yeni sýnýr tanýmazlýklarla karþýmýza çýkýyorlar...

Son iki seneki haberlere bakýn, devre kesici, kiþisel icra-borç haberinden baþka, sadece 3-5 milyonluk yatýrým haberi gördük.

Hani ihracat haberleri? Þirketler, önce anlaþma haberini, sonra sevk ve teslim haberlerini veriyorlar...

Son 15 senede böyle bir haber duyan var mý?

ihracat yapan bir þirket...

Bu bir örnek sadece...
    -------------------------------------------------------------------------------------

Yani, þirket ve þirketler mükemmel.

Ama, insanlar Kz hakkýnda yanýldýlar. Ailesi için de yanýldýlar.

Rahmetli Mazhar Zorlu'yu tenzih ediyorum.

Gerisi arýzalý ve bozuk.

Muhtemelen uzaylýlar bunlarý ailece kaçýrýp, klonladýlar ve geri gönderdiler. Yapýlan üretim ve karlarýn çoðunu uzaylýlar kendilerine aldýklarý için bize kalmýyor ve doðal olarak þirketin tamamýný ele geçirmeye çalýþýyorlar.

Yoksa,

bu Eplas'ýn yatýrýmcýsýna senelerdir yapýlan zulüm ve alçaklýk,

Ýnsan iþi olamaz...

-------------------------------------------------------------

Yukarýda bahsettiðim yanýlgý, insan yanýlgýsý özetle...

Þirketleri ve hisseyi iyi bilenler, hisseye inandýklarý gibi, KZ'ye de inandýlar...

Kz, bozuk çýktý.

Ama ne bozuk,

Siz kendinize göre sýfatlandýrýn.

-------------------------------------------------------

Ama ben yine de bu aile için üzülüyorum.

Kendilerini göz göre göre para için ...... .

Aþaðýladýlar.

Halbuki deðmez, bu ismi karalamaya.

Saygý ve selamlarýmla,

2. Merhaba,

Konuyu biraz daðýttým. Kusura bakmayýn.

Özetle, burada birkaç yatýrýmcý arkadaþýmýzla seneler içerisinde tartýþtýk ama bu tartýþma hiç "þirketle alakalý" olmadý.

Kz, ve onun tutumu üzerinden oldu.

Netice olarak, dediðim gibi, Kz "bozuk" çýktý.

Benim Kz'yi haksýz eleþtirdiðimi düþündüler.

Çok haksýz deðilmiþim...

--------------------------------------------------------------

Ýyi olur...

Siz kazanmadan, onlar kazanamazlar. Unutmayýn ve son kez sabýrlý olun.

Kim bilir, belki Jack operasyonu baþlatmýþtýr...

Kim bilir belki önce Kz'nin karnýný deþerek baþlamýþtýr.

Bilgisizlik ve habersizlik zor þey!

Þeffaflýk da ayrý mesele!

Her þey iyi olur. Yakýnda köpek balýklarý da gelirler kan kokusuna.

Kz'yi de Jack'i yiyecek çok köpekbalýðý ve balina vardýr.

Ýyi bir hafta sonu diliyorum.

Saygýlarýmla,

3.  Alýntý Originally Posted by ercanbay Yazýyý Oku
    Merhaba,

Deðerli arkadaþlar, zamanýnda hisseyi öven kiþiler, hisseyi ve þirketin gerçek deðerini bilerek, gerçekçi ve bilimsel verilere dayanarak yorumlar yapýyorlardý.

Haklarýný yiyemem. Ýyi niyetli ve gerçekçi yorumlardý.

Halen bazý verilere bakýlýnca, þirketin ve holdingin ederi bu deðil.

Fabrika arazisi, üstündeki fabrika, makineler ve stoklar hariç 2 milyarýn üstünde.

Romanya ve Almanyada þirket arsalarý ve halen üstünde faal þirket var. Romanya arsasý için Kz, satabiliriz açýklamasý yapmýþtý.

Basmane þu an için 2 milyarýn üstünde bir deðer. Þirketleri mahveden bir sürece maruz kalan, meþhur arsa. Kz, bu krizi "Dam zikime, mertek kötüme" düþüncesi içerisinde çözmedi. 2 sefer takas arsa teklifi geldi, "karþýlamýyor" diye, kabul etmedi. Belediyeyi mahkemeye de vermedi. Önceki arsalarý kabul etse, belki üstlerine bir þeyler yapar, gerçek deðerini de bir kaça katlayabilirdi.

Piyasada kendi alanýnda ilkleri tasarlayýp, üreten bir firma. Ýnovatif ve patentli ürünleri var.

Ortaklýk yapýsýna bakarsanýz, altýnda tekstil ve enerji þirketleri var vs. bilonçodan bakýnýz.

Geçen sene 70 küsür milyon(hatýrlamýyorum gerçek rakamý) Egesöktes'e borç olarak verilmiþti ve akibetini öðrenemedik. Muhtemelen, üretim ve makine parkýnýn geliþtirilmesi için harcandý.

Yani, aslýnda senelerdir hisseleri övenler yanlýþ yapmadý ve hatalý deðildi.

Hatalarý, aþaðýdaki bölümde...

Hisseyi en iyi bilenler, ve övenler, Kz. ye de güvendiler.

Ben de hisseyi övdüm, halen överim. Kz'yi de destekledim, onun için üzüldüm. Sabrettim senelerce.

Ama gördüm ki.., ve þimdi herkes görüyor ki, adam kötü ama çok kötü niyetli.

O noktadan sonra beyefendiyi ve ailesini eleþtirmeye baþladým.

Baþýnýzdaki adamý eleþtirmezseniz, o da her þey iyi, sesleri de çýkmýyor diye b*kunu çýkarýr. Nitekim çýkardý da.

Eleþtirilerimle þahsý kendine getirmeye çalýþtým. Ama,

adam artýk sýnýr ve limitleri aþmýþ.

Her þeyden önce bu adam ve ailesi, her þeyi kendilerinin sanýyorlar. Sanki þirketler halka açýk deðilmiþ gibi.

Hisse üzerinde, tahta üzerinde oyunlar, kirli kirli planlar. Bilanço üzerinde oyunlar, masraf kalemlerinin þiþirilmesi, Egeyýldýz üzerinden karý buharlaþtýrma vs. vs.

30 yýldýr temettü ve bedelsiz vermemiþ, geçen sene Mazharda vermiþ, ama verdikten sonra 19 liralýk hisseyi vatandaþa kitledikten sonra fiyatý 8.30 Tl ye çekmiþ bir adam ve aileden bahsediyoruz.

Eplas'daki süreci biliyorsunuz, haber pompalayýp, sonra vatandaþý pompaladýlar. Borsa bu süreç içerisinde 7-8 kat giderken, bunlar hisseyi 49 Tl den 15 Tl ye kadar indirdiler.

Neyse süreci biliyorsunuz.

Peki þimdi ne?

Halen þirkette ve þirketin ederinde bir yanlýþlýk yok.

Adam bilmiyor ki, ne pislik icat etsin. Ne alçaklýk, ne kalleþlik yapsýn.

Pis aile...

Daha önce de yazdým. Yukarýdan aþaðý, aþaðýdan yukarý, saðdan sola, soldan saða...

Eðer aralarýnda tek bir tane insan evladý olsa, buna engel olur, yeter derdi. Bunca sene içerisinde " Yeter" diyenlerin sayýsý da artardý.

Allah gözlerini doyursun diyeceðim de, yok.., öyle bir ihtimal görmüyorum.

Böyle her sitemli yazdýðýmda, "Sýnýrý aþtýlar, bu kadarý olmaz, bu bir rekordur" dediðimde, beni utandýrýyorlar...

Yeni rekorlar, yeni sýnýr tanýmazlýklarla karþýmýza çýkýyorlar...

Son iki seneki haberlere bakýn, devre kesici, kiþisel icra-borç haberinden baþka, sadece 3-5 milyonluk yatýrým haberi gördük.

Hani ihracat haberleri? Þirketler, önce anlaþma haberini, sonra sevk ve teslim haberlerini veriyorlar...

Son 15 senede böyle bir haber duyan var mý?

ihracat yapan bir þirket...

Bu bir örnek sadece...
    -------------------------------------------------------------------------------------

Yani, þirket ve þirketler mükemmel.

Ama, insanlar Kz hakkýnda yanýldýlar. Ailesi için de yanýldýlar.

Rahmetli Mazhar Zorlu'yu tenzih ediyorum.

Gerisi arýzalý ve bozuk.

Muhtemelen uzaylýlar bunlarý ailece kaçýrýp, klonladýlar ve geri gönderdiler. Yapýlan üretim ve karlarýn çoðunu uzaylýlar kendilerine aldýklarý için bize kalmýyor ve doðal olarak þirketin tamamýný ele geçirmeye çalýþýyorlar.

Yoksa,

bu Eplas'ýn yatýrýmcýsýna senelerdir yapýlan zulüm ve alçaklýk,

Ýnsan iþi olamaz...

-------------------------------------------------------------

Yukarýda bahsettiðim yanýlgý, insan yanýlgýsý özetle...

Þirketleri ve hisseyi iyi bilenler, hisseye inandýklarý gibi, KZ'ye de inandýlar...

Kz, bozuk çýktý.

Ama ne bozuk,

Siz kendinize göre sýfatlandýrýn.

-------------------------------------------------------

Ama ben yine de bu aile için üzülüyorum.

Kendilerini göz göre göre para için ...... .

Aþaðýladýlar.

Halbuki deðmez, bu ismi karalamaya.

Saygý ve selamlarýmla,

Sayýn ercanbay! Bir kere daha elinize,kolunuza ve kaleminize saðlýk.Keþke K/Z de sizin % 20 niz kadar samimi olsaydý.

4. Holding için Semra hnm a hisseler satılmış. Kap geliyor hemen. Çünkü operasyon bitmişti
    Eplas için neden kimin aldığı ile ilgili kap gelmedi?
    Spk ya şikayet ettim. Bunlar gerçekten Oc...

5. ''Eplas'daki süreci biliyorsunuz, haber pompalayýp, sonra vatandaþý pompaladýlar. Borsa bu süreç içerisinde 7-8 kat giderken, bunlar hisseyi 49 Tl den 15 Tl ye kadar indirdiler.''

Sayýn ercanbay! Yukarýda belirttiðiniz dönemde,uzaktan bir arkadaþ da alým yapmýþ. Benim de çok sonralarý haberim oldu.Yýllardýr haber yokken o malum haberlerin üzerine final haberi olarak, o yüksek bedelli -bedelsiz haberi ile tavan olunca tavana alýþ girmiþ.Ancak o gün alamamýþ.Ertesi gün çok daha yukarýlara gidecek diye açýlýþtan önce tavana alýþ girmiþ.O dönemde küçük yatýrýmcý gördüðü her bedelsiz haberi veren hisselere balýklama atlýyorlardý.

Gelelim o arkadaþa; o gün tavana yazdýðý halde bir önce ki günün kapanýþ fiyatýnda malý vermiþler.Arkadaþta düþükten aldým diye sevinirken; nereden bilsin aldýðý fiyatýn zirve fiyat olduðunu.Sonrasý malum ,aþaðý doðru þelale. Ayrýca dip not olarak belirteyim.Arkadaþým o zaman elinde ki dolarlarý bozdurarak almýþ.

Sonuç olarak arkadaþým için tam bir yýkým oldu.Bunlarý , bundan sonra borsa da yatýrým yapacak samimi küçük yatýrýmcý arkadaþlara faydasý olmasý temennisi ile yazýyorum.Selamlar,saygýlar.....
    Son düzenleme : KOMODOR 2019; 04-03-2023 saat: 11:03.

6.  Alýntý Originally Posted by KOMODOR 2019 Yazýyý Oku
    GOT Adam........

Bir kere daha, GOT Adam............

7.  Alýntý Originally Posted by KOMODOR 2019 Yazýyý Oku
    ..............
    Gelelim o arkadaþa; o gün tavana yazdýðý halde bir önce ki günün kapanýþ fiyatýnda malý vermiþler.Arkadaþta düþükten aldým diye sevinirken; nereden bilsin aldýðý fiyatýn zirve fiyat olduðunu.Sonrasý malum ,aþaðý doðru þelale. Ayrýca dip not olarak belirteyim.Arkadaþým o zaman elinde ki dolarlarý bozdurarak almýþ.
    Sonuç olarak arkadaþým için tam bir yýkým oldu.Bunlarý , bundan sonra borsa da yatýrým yapacak samimi küçük yatýrýmcý arkadaþlara faydasý olmasý temennisi ile yazýyorum.Selamlar,saygýlar.....
    Merhaba,

Deðerli kardeþim, arkadaþýn için içtenlikle üzüldüm.

Ýnsanlarý bu duruma düþüren ve halen alçaklýk peþinde koþan bu aileyi yine Allah'a havale ediyorum.

En kýsa zamanda, "Ya bu baþýmýza gelenler, yatýrýmcýlarýmýzdan aldýðýmýz ah'lardan ötürü..." diyecekleri þekilde, onlarla ilgilensin.

Yazdýðýmýz yazýlardan, yaptýðýmýz þikayetlerden, Allah'a havalelerden hiç bir þekilde ders almadýlar, ve deðiþmediler.

Bunlar, þu ana kadar kainata gelmiþ bir canlý türüne benzemiyorlar.

Ýnsan olamazlar, gördük...

Hayvan da olamazlar...

Hayvanlar, genetiklerine ne yazýldý ise, içgüdüsel olarak öyle yaþarlar, kusursuzdurlar.

Bitki zaten deðiller.

Ne olduklarýný bilemiyorum.

Ancak,

Herkes Allah'a tabi.

Haklarýný versin inþallah.

Saygý ve selamlarýmla,

8. ocak atýnda dagilde iþleme izin belgesi alan borsa istanbul þirketleri

firma ünvaný öngörülen öngörülen
    ihracat ($) ithalat ($)
    ege platik 500.000 280.000
    ege platik 1.425.000 1.061.250
    ege platik 1.575.000 1.151.250