K/Z' den Bedelsiz için SPK 'ya baþvuru haberini bekliyoruz.Haberi olsun.Tabi buralarý okuyorsa......
K/Z' den Bedelsiz için SPK 'ya baþvuru haberini bekliyoruz.Haberi olsun.Tabi buralarý okuyorsa......
KOvatlar dün hisseye kasýtlý devre kestirerek ceza aldýrmaya çalýþtýlar.Ancak depremden sonra tedbirlerin gevþemesi sonucu olsa gerek ceza gelmedi.Amaçlarýna ulaþamadýlar.
% 761 bedelsiz açýklayan þirket bir tavanýn ardýndan resmen taban oldu.Borsa da bunu da tecrübe etmek varmýþ.Beklemeye devam.....![]()
Son düzenleme : KOMODOR 2019; 22-03-2023 saat: 11:41.
aslýnda yatýrýmcý sermaye artýrýmýný son derece olumlu karþýladý ,
son 3 iþlem günündeki hacimlere bakarsak
cuma 49,324,112 TL
pts 139,835,781 TL
salý 56,472,263 TL
ciddi alým gelmiþ , ama satan arkadaþ o kadar çok almýþki elindeki lotlarý bir türlü bitiremiyor .
pts günü o kadar satmasýna raðmen salý gününe hala satacak hissesi kalmýþ , hatýrlarsanýz dün sabah ilk açýlýþý yukarý doðru yaptý ama sonrasýnda yýðýlan satýþ karþýlanamadý , bu bist30 hissesi deðilki o kadar satýþý karþýlayýp yükselsin
Arkadaþýn elindeki ne zaman biter o zaman rahatlarýz diye düsünüyorum ,
birde bu alýþ-satýþ-son iþlem fiyatlarý arasýndaki dengesizlik neden kaynaklanýyor fikri olan varmý ?
Deðerli dostum köse þimdi deveye sormuþlar ki kardeþim neren eðri. Ne dediðini yazmama gerek yok þimdi birileri bizim bu forumda ne tür yatýrýmcý olduðumuzu hala uyanamadýysa ve hala bakýþ açýmýzý sorguluyorsa ona da söylenecek bir þey yok geçelim
Sermaye artýþýndaki yaþanan süreç gösteriyor ki gene küçük yatýrýmcýyý kandýrýp silkeleme muhabereleri….
Ne Ahlak, Ne Insaf, Ne Vicdan, Ne Allah Korkusu Hiçbir Þey Kalmýþ! – Aziz Nesin
Herkese hayýrlý ramazanlar diliyorum
Arkadaþlar! Eplas'ýn % 63.93' ü halka açýk.Piyasa da 17.793.922 lot hisse var.( K/Z nin borsa dýþýnda sattýðýný bildirdiði 2.187.388 lot hariç.) Ýþlemlerde ki kademe miktarlarýna bakarsanýz çok zayýf. Piyasada ki malýn büyük bölümü paketlenmiþ,ortaya çýkarýlmýyor.Dört,beþ aracý kurumdan ellerinde iþlem için tahsisli lotlarý çevirip duruyorlar.
Dün de belirtmiþtim; Pazartesi günü bu arkadaþlarýn ellerinde ki tahsisli malýn bir kýsmýný birileri kaptý.Onlarý geriye alabilmek için uðraþýyorlar.Ancak çok acemiler,fiyatý düþürdükçe biraz daha kaptýrýyorlar.
Anlayacaðýnýz s.ki çarþafa doladýlar.Bekleyelim görelim bakalým ne yapacaklar?
K/Z borsa dýþýnda sattýðýný bildirdiði 2.187.388 lotu muhtemelen % 5 in altýna denk gelecek þekilde birkaç kiþiye satmýþ ki ; Bugüne kadar bildirimde bulunulmadý.
Zira an itibariyle satýlan miktar þirket kartýnda diðerlerinin içinde görünüyor. Diðer: % 71.83 ( 19.986.930 lot ) Mazhar Zorlu Holding: %28.17 ( 7.838.670 lot )
Dürüstlük pahalý bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz. Hz.Ömer
Ölüm herkese ulaþacak. Umursayana da umursamayana da. Canýnýz nasýl takýlmak isterse takýlýn. Ýster doðru olun ister eðri olun.
Ancak ölüm sizi bulacak. O ölüm geldiðinde ondan sonraki kýsýmda ne olacaðýný orada yaþayacak her insan.
Ýster aman boþver de, ister boþver deme. Oda sana kalmýþ.
Kork o mahkemeden ki, Hâkimin kendisi þahittir.
Allah herkesin yaþamýný da yaptýklarýný da görüyor biliyor.
Üç beþ kuruþ fayda saðlamak için insanlýða zarar veren, garibin nasibi ile uðraþan kim varsa Allah o gün teker teker hesabýný soracak.
Ýster tahta yapýcý ol, ister patron ister iþçi. Namuslu olabiliyorsan gerisi boþ. Adam olabiliyorsan gerisi boþ.
Para için ahlakýný, adamlýðýný, insanlýðýný satýp ta ortada adam gibi dolaþanlar varsa aramýzda; onlara söylüyorum. Koöpek kadar itibarýnýz yok. Tövbe edip adamlýðýnýza dönün yoksa öbür tarafta þaka yapmayacaklar haberiniz olsun.
Uzun dönemlik buradayýz biz, kolay kolayda ite köpeðe mal çýkmaz bizden. Patronun veya tahta yapýcýnýn adamlarýndan aramýzda varsa ; Komodor kardeþimin özel sözlerini okuyun sizi güzel tanýmlýyor.
Yer Ýmleri