Merhaba,
Tahtay bu hale getiren ortada, orada...
Karn artan, karn deen iin icraatcisi. En masumu o. adam sipari ald, siparii yerine getiriyor.
----------------------------------------------------------
Tahtay bu hale getiren, "Hepsi beniiiiim" diye senelerce yatrmcsn aldatan, senelerce irketleri masraf ve indirim kalemleri soyan Kemal Z. ve imdiki miraslar.
Kemal Z. eminim br tarafta hesabn veriyordur. yle insanlar Araf'ta falan bekletmezler.
Ei ve kz.., olundan bir haber yok,
onlar da Kemal Z'nin kazanna kamyon kamyon odun, mizanna da sayfa sayfa gnah ve kul hakk gnderiyorlar.
Ba sulu O!
Bunlar da ne a gzl, Allah, kitap, hukuk bilmez oook aalardan ktlar, ahit oluyoruz.
Belli ki, yazl vasiyet almlar " 30 senelik yatrmc dahil, btn yatrmclarn aaazna edin, inim inim inletin, dnya borsa tarihine hi bir patron ve irketin yatrmcsna yapmad zulmleri yapn.., yoksa hakkm helal etmem." demi olmal.
aka deil, byle dnyorum.
Zira, Kemal Z.'nin yapt hata ve zulmleri srdrmenin, daha da fazlasn yapmann bir mant yok. Veriler ortada ve ok ak.
irketin senelerdir yapt ilerle ilgili bir aklama ve duyuru yok. Bir i ilikisi Kap', ihracat vs bildirimi yok.
Kanck...
ok esasl bir kelimedir. Jokerdir. Vurgulu ve anlamldr.
Bundan sonra, patrona bu ekilde hitap edeceim.
Kanck patron.
Ama ben btn anlamlar ierisinde, "Dii" anlamnda kullanacam. Bir hanmefendi olduuna gre, yanl anlalmasn.
Hanmefendiyi de, "dii" anlamnda kullandm.
Yoksa "kanck"n bir hanmefendiliini daha grmedik.
--------------------------------------------------------------
Belki, belki bir gn.., ksa zaman ierisinde utanrsnz diye drtyorum ama...
Belki biraz empati yaparsnz diye, drtyorum ama...
35 senelik yatrmcnzdan utann.
Hisseyi 1000 lira yapsanz da, onun zamann ve zararn karlayamazsnz.
Hele ki, son 3 senede kaybettiklerini.
Sizi inanmadnz ve umurunuzda olmayan Allah'a havale ediyorum...
O her eyi hakkyla bilen, hakkyla iiten ve hakkyla grendir.
Sayg ve selamlarmla,

Alnt yaparak yantla
Yer mleri