Kemal zorluya inandýk yýllarca elimizden geldiði kadar savunuculuðunu yaptýk.
Ak partiye inandýk dini ve milli deðerlerimiz kullandý yeni bir zengin topluluðu türedim onlar yedi biz baktýk kullandýkça kullandýlar bizi çünkü çok saftýk
Þimdi neye inanacaðýnýzý þaþýrdýk! Elimizde bir Sibel zorlu kaldý þimdi yeni yeni kendini bulmaya baþlamýþtýr Sibelcim sana da inanmaya devam ediyoruz ya seviyoruz seni .
Kemal zorlunun emanetisin bize
Senin o güzel bakýþlarýna kurban olayým
Sibel takýntým hala devam ediyor kullan bizi Sibel sen de mahcup etme bizi dünyaya![]()
okuduðumdan beri gülüyorum..... sende gülesin melo...
AMA siz bu kafayla devam ederseniz sizi daha çoook kullamýrlar..... sibel deeee,,,,, nayyip teeee,,,, abýdý daaaa,,,
Birinci dünya savaþýnda cephede vatan evlatlarý þehit olurken, ermeni-yahudi ve diðer parasý olan burjuvalar en kýdemli yerlere yerleþtiler. Kimliklerini deðiþtirdiler. En güzel yerlere oturdular. Bu güzelim Anadolu topraklarý yüzyýllardýr nelere þahit oldu. Ne acýlara tanýklýk etti. Savaþ hiç bir zaman bitmedi. Paranýn köpekliðini yapan insanoðlu ýrký bilim-ilim yerine baþka kanallarý tercih etti. Geliþmek yerine ezmeyi, hak yemeyi, üste çýkmayý seçti.
Bodrum’da lahmacuna 295 lira verip, günlük 25 bin liraya loca kiralayýp stroy atanlarýn insanlýk ve bilim için hiç bir þey yapmayacaklarý aþikar.
Bunlarýn d.lleride bu þekilde hizmet edeceklerdir.
Mason localarýna biat eden, emirleri okyanus ötesinden alan kaný bozuk haçlýlardan baþka bir þey beklemek yersiz.
Serzeniþlerim köpekler için deðil devletin gücünü kötüye kullananlar için. Elbet sizin sonunuzu getirecektir bir soyumuz!
Bu pislik adam kayýrma düzeni böyle gitmeyecek!
AB ne girecek miþiz...euro kullanacakmýþýz. vizesiz seyahat ooohhh ne rahat AVRUPALI olacak TÜRKÝYELÝLER.... adamlar ANADOLUDA FÝNK ATACAKLAR.... 18 HAÇLI SEFERÝYLE Alamadýklarýný alacaklar....
seçimlerin birinde iktidar partisinden biri AVRUPANIN ZENGÝN 30-35 BÝN AÝLESÝNÝ ÝZMÝRDE konuk edeceðiz aðýrlayacaðýz dediðinde her kez alkýþlamýþtý ve sonuç yine iktidar....
ben o zaman TÜRK halkýný AVRUPANIN zenginlerine HÝZMETÇÝ yapacaklar diyordum HALA DA AYNISINI DÝYORUM.....
ÇÝFÇÝsiyle, HAYVANCIsýyla, ÜRETÝCÝsiyle,,DOKTORuyla, NASIL BÝR MÝLLET HÝZMETÇÝ yapýlýyor ÝLERDE GÖRECEÐÝZ....
Siyasal islamcýlar hiç bir zaman alternatif olmadýlar ama sizler Hep bu omurgasýzlara yýllardýr oy verdiniz ve ülkenin geleceðini çaldýnýz.Mersine çýk bir dolaþ Bak bi nüfus hareketlerine 10 yýl sonra evlatlar bu vataný niye bu hale getirdiniz diye rahmet okuyacaklar size.
seloya özgürlük vererekmi kurtaracaksýn bu ülkeyi?
Gerçek Milliyetçiler daha ölmedi merak etme. Vakti zamaný geldiðinde gereðini yaparýz. Asýl bu ðlkenin geleceðini çalanlar 80 yýldýr bir b.k yapmayýp amerikanýn k.çýný yalayan kendine sözde anti emperyalist diyen senin desteklediklerin. Git ibb ye gel mersin belediyesinin kadrolarýna bak bakalým kimleri doldurmuþlar.
Yer Ýmleri