[QUOTE=Dmart;5720380]Benim cevabına cevabım
Berna hn, kamuya bir şey açıklarken daha net olmanızı isterim, her yere çekiştirilebilecek açıklamalar yaparak algı yaratmaya çalışıyor gibisiniz. Spk ya mı sorayım nerenin degerlemesi yapılıyor belli değil siz öğrenip bana iletin diye, kısaca piyasada algı yaratmaya çalışarak yatırımcıları yanıltmaya yönelik açıklamalar yapıyorsunuz. Nerenin yeniden değerlemesinin yapılacağını açıklamak sizin yatırımcılara karşı bir sorumluluğunuz. Sizden hangi gayrimenkullere yeniden degerleme yapılacağı bilgisini kap ta tekrar yayımlamanızı talep ediyorum. Aksi halde algı yaratarak yatırımcıyı yanıltıcı haberler verdiğinizle ilgili tüm kurumlara şikayette bulunucam
[/Niye şaşırıyorsunuz ki, Berna Hanıma en basit soruyu sorun yine aynı cevabı verecektir, kurumsal denen şirkette Kemal bey ne derse o konuşulur o yazılır.
Aynen dediğiniz gibi sürekli algı ile insanları yanıltıyorlar bakın vakıf olayı çözümlenmeden önceki eplas genel kurulunda Kemal zorlu yatırımcılarına konuşma yaparken şunları demişti öncelikle vakıf la işleri biterelim hipotekleri kaldıralım sonra yatırımcıları mutlu edecem demişti,
Şuan ki gelinen durum ortada kendisinin bireysel hataları ile vakıf ihalesinde ödenen fazla paralar,
Kendi hatalarını yine yatırımcıya yükledi, tabi en kolayı ve en ucuzu bu
Sn Dmart şikayetlerini bildir zaten böyle giderse herkes sıraya girecek, herkes bildiğini ne şikayeti olduğunu yazıp göndersin, ben yazmaya başladım çünkü uzun ve kalın bir dosya olacak
Ben bir insanla aramda pamuk ipliği kadar bağ kalana kadar tutmaya devam ederim ama kendisi koparırsa olacaklardan ben mesul olmam,

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri