Buna bir dava açalým mý yatýrýmcýyý madur etti þahsi borçlarýndan dolayý þirketi zarara uðrattý diye .
Bu adamýn neresi doðruki verdiði haberler hiç anlaþýlýr deðil. Þimdi yurt içinde ve yurt dýþýnda deðerleme yapacak Herkesin aklý gidik 26 27 den millete giydirdi Gene bir takým isimler kaðýdý aldý Çabuk çabuk borsaya kote ettirdiler çabuk çabuk sattýlar fýrýldaklýklar fýrýldaklýklar hiç bir sanayici iþ adamýna böyle bir þey yakýþýr mý þu yapýlan hareketlere bak yazýktýr bakýyorum gülüyorum Telegram sayfasýnda küfürün bini bir para .Ýnsan kendini bu hallere düþürür mü.
Ama bu adamda bu alýþkanlýk mý yoksa tesadüf mü Yok caným bundan olmaz kesinlikle öyle bir þeye ihtimal vermiyorum yanlýþ hatýrlamýyorsam 2007 senesinde de kankasý Mehmet kutmanla bir ortaklýk görüþmesine baþlamýþtý hisse çatýr çatýr yukarýlara gitti 2.70 leri test etmiþti o zaman hisse baþý üç tl fiyat belirledik demiþti iþte anlaþma saðlayamadýk demiþti. Belkide operasyonu tamamladýktan sonra bir haber gönder olsun bitsin. 45 milyon dolar piyasa deðerine ulaþmýþtý sonrasý malum yýllarca beklettiler Buda bir para kazanma yöntemi olsa gerek hatta 50 kuruþlarý gördü 5 sene sonra 2012 dolar bazýnda 7 milyon dolara kadar geriledi piyasa deðeri þirketin. O dönemler Þirketin zor günleriydi o þartlarda bunlar oldu
Þimdi de Savunma Sanayi ile bir anlaþma yapýyorum bebeðim dedi vodafonela tarýmsal anlaþma yaptým dedi fabrikaya geri alýyorum dedi bebeklerim benim (yatýrýmcý) Oyunu biraz büyütelim dedi biraz da kaðýt sataymaya devam alýn canlarým benim dedi. Asýl bomba geliyor dedi sermaye arttýrma var tavanýda 400 milyon yaptým yok %500 bedelsiz %900 bedelli Yok yatýrým teþvik belgesiydi kýlýflar pardon burasý kalýplar olacaktý çok güzel
Adam giydire giydire 22 ye kadar indirdi oradan dediki coþtuk gidiyoruz haydi pazar Deðiþikliði bir miktar yukarý yapsa da oradan da giydire giydire yapýþtýrdý oradan dediki Hayden ana pazara Orayýda 25 26 27 den kitleyebildiði kadar Kitletti artýk kim yapýyorsa bu iþlemleri He bir de deðerlemeler var deðil mi ya 2 milyar 3 milyar birde 5,6 milyar diyenlerde var yani onlarýn da hakkýný yememek lazým Orada birisi geldi zaten basmane Çukurunu ballandýryor Þimdi bu iþ organize Çete midir bunlar nedir bunu ben çözemedim ya
Neler yapabiliriz diye düþünüyorum düþünelim þikayetlerin dýþýnda yapabileceðimiz çok þey olabilir
Sayýn Ercan bey dikkat edersen haberleri hep kullandýktan sonra hiç ediyor
ENÝNDE SONUNDA .

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri