bu fiyatlar ile bir yabancý akýmý olursa tüm ülke sermayesi
tek kurþun atmadan yabancýlarýn eline geçmiþ olur
bu fiyatlar ile bir yabancý akýmý olursa tüm ülke sermayesi
tek kurþun atmadan yabancýlarýn eline geçmiþ olur
Zaten satýlýyor Köse. Hangi mal kaldý ? Senin otoyol geçiþ ücretin bile dolar endeksli. Tüm o yap iþlet projeler yapancý krediler alýnarak yapýldý. Kemal Uzan bulgaristandan aldýðý elektriði devlete satarak çok para kazandý. Devlet neden gidip kendi almadý ? Cevabý belli. Uzanlar büyüdükçe büyüdü, zenginleþtikçe zenginleþti. Ayný þey þimdi oluyor. Yolu yapan çete yurt dýþýndan kredi alýyor, bu yüzden geçiþleri dolara baðlýyor. Yani zarar etme ihtimali yok. Madem buna garantiyi devlet verecek, gidip krediyi kendin al devlet yolu yapsýn. Ya da TL yap, riski yapan þirket alsýn. Ama olmaz, paranýn dönüp dolaþýp ceplere inmesi lazým. Her iktidar kendi zenginlerini yaratýr, bu hep böyledir. Tüm o projeler hali hazýrdaki fiyatlarýn yarýsýna yapýlabilirdi. Ýþi bilenler %30 una mal olurdu diyor. Orasýný bilemem ama bir memleket sadece silahla iþgal edilmez. Her yýl milyarlarca dolar akýp gidiyor. Bir memleket düþün ki patronlarýn çoðu dolandýrýcý olsun. Kimsenin önceliði memleket faydasý deðil. Çal-çýrp, daha çok kazan daha daha daha... Þu kaðýt fabrika ve arsasýnýn yarý fiyatýna iþlem görüyor. Peki, hangi kanun hangi kurum bunu sorgulayabilir? 26 dan malý devrettin, 3 gün sonra alan adamlar 24 den boþalttý, hangi kurum ne oluyor, ne dolar dönüyor dedi? Kanunsuzluk, yolsuzluk o kadar büyüdü ki, patronlarýn zerre korkusu yok. Bu yazdýklarým muhalif söylemler deðil, memleket gerçekleri. Malesef bu ülkede keser kimin eline geçerse yandaþýna yontuyor. Saðcýsý da , solcusu da ayný. Tehlike çok büyük, yangýn çok büyük. Dirayet - akýl- saðduyu lazým. Bu gidiþin sonu iyi deðil...
Butun varliklarini degerlemek zorunda....en azindan hakim ortak olduklarini....
Ege yildizin %92 si eplasin...essek gibi degerleyecek afedersiniz....
Romanya almanya arsalari fabrila arazi bina techizat vs...çukurun degerlemesi izafi olacak...hangi imara gore hangi mulkuyet payina gore...cukurda sorun olabilir degerlemede...ama geri kalanlar degerlenmek durumunda kap a yaptigi aciklamaya gore...
12 adet villadan adana konya da arsadan bahsedenler de vardi ama matruþka gibi sirket yapisi var hangine nereden ortak onlari goremedim...
Cukur
Almanya
Romanya
Çiðli izmir
Bunlar kesin degerlenecek
En az 2.5 m degerleme bekliyorum
Bakalim ne kadarini kirpacak.
Bagimsiz degerleme kuruluslari ne derece bagimsiz tartisilir...
O zaman mesai saatinden sonra gönderirlerse bir anlamda suç iþlemiþ oluyorlar.
Çok örnek var ama uðraþmayayým ,elimde olan bir hisse yazayým o zaman, DOAS Cuma 18.33 de göndermiþ. Hemen þikayet edeyim o zaman?
Ayrýca ÝSBIR RYSAS OYLUM YKSLN üstelik cumartesi göndermiþler.
Bakar mýsýn?
Son düzenleme : playmaker; 28-02-2022 saat: 18:39.
Haberin içeriði çok açýk yurt içindeki ve yurtdýþýndaki tesis ve arsalar diyor bunu söyleyen þirket Ege plastik ve plastik þirketinin sahip olduðu her þey demiyor fabrika tesis ve arsalar yurtiçi ve yurtdýþý bir daha yazmama gerek yok yalandan yere bir þey çýkartmayýn güç birliði holdinge ait olan hiçbir þeyi deðerlemeye yansýtýlmayacak Ege Yýldýz’a ait olan hiçbir þey deðerlemeye yansýtýlmayacak eðer öyle olsaydý bunu haberde açýk bir þekilde belirtirdi
1 Çiðli Fabrika ve arazisi deðeri ?
2 Almanya fabrika binasý 10 ilaç 13 milyon euro civarý
3 Kemalpaþa armutlu arsasý Büyüklüðünü bilmiyorum fakat vakýf banka teminat olarak verilmiþ bir arsaidi
4 Rami bölge binasý
Romanya’daki arazinin hangi þirketin üzerine olduðunu bilemiyoruz bu yönde bir bilgi yok þayet Ege yýldýzýn üzerine ise oranda deðerlemesi gelmeyecek ayrýca bölge müdürlükleri binalarýnýn birçoðu Ege yýldýzýn üstüne 15 adet villa Ege yýldýzýn üstüne olmasý lazým benim hatýrladýðým bunlar
Basmane Çukuru güç birliði holding üzerine kayýtlý buralardan bir deðerlendirme kimse beklemesin
2,5 milyar deðerleme nasýl oluyor anlamadým
Fabrika 110 milyona alýndý
500 milyon desek
200 milyon Almanya
15 milyon civarý ramý Armutlu ben de yok
En fazla 1 milyar çýkarýyorum olursa ne ala
Zalým Patron
Herþeyin fiyatý iki katýna çýkmýþken, dürüst yönetilen firmalar kar ederken
Sen 25 milyon zararý nasýl yaptýn ben yemedim, lakin felek þuan senden yana yap bakalým oyun üstüne oyununu
Elbet rüzgar tersine dönecek
Yer Ýmleri