Adam cigli organize sanayide 10 dönum araziyi 100 m ye satiyor...
Siz uzerinde fabrika olan ki 50 donum kapali 130 donum araziyi 500 e degerliyorsunuz....
Zorlasaniz 200 de eder....
Ne de olss patron ne derse o oluyor
Adam cigli organize sanayide 10 dönum araziyi 100 m ye satiyor...
Siz uzerinde fabrika olan ki 50 donum kapali 130 donum araziyi 500 e degerliyorsunuz....
Zorlasaniz 200 de eder....
Ne de olss patron ne derse o oluyor
bu deðerleme ile ilgili düþünce mi önceki sayfalar da yazmýþtým
gerçek ve objektif olarak olmasý gereken rakamý da kýyas yapmýþtým
Vallahi doðru söylüyorsun kardeþim ben bu tahminlerimi bilimsel bir çalýþmaya dayanarak yapmadým üç aþaðý beþ yukarý böyle olur ama varlýklar ama bazý arkadaþlar karýþtýrýyorlar Basmane Çukuru falan deðerlemeye girmeyecek Romanya’da ne olduðunu daha doðru düzgün kimse bilmiyor bir þey var diyorlar evet var yok çingeneler oturmuþ da mahkemelikmiþte mahkeme kazanýlmýþ da bir sürü hikaye var.60 dönüm deniyor yok iþte Basmane Çukurundan daha deðerli deniliyor bir görelim bakalým çýksýn. Burasý egeyýldýzýn üzerinemidir yoksa egeplast un üzerinemi bilmiyoruz. Romanya ile ilgili bir deðerleme gözüküküyor 144 milyon ley yýllar önce yapýlmýþ
Bu mal nedir inþallah çýkar ortaya
Günaydýnlar. Evet kontrol ettim. Haklýsýnýz ancak Bu kaplar büyük olasýlýklar beyanlar vergi dairesine verilmeden önce atýlýp; pzt sabah borsa açýlmadan vergi dairesine beyanlar verilerek yapýlmýþtýr. Buradai amaç "vergi dairesi mesai çalýþan bir kurumdur. iþlemleri mesai saatleri içinde yapabilirsiniz. Ancak vergi dairesine beyaný verip , kamu oyuna duyurnassanýz bu durumda vergi dairesinde çalýþanlar açýsýndan bir avantaj yaratýrsýnýz". Farzedelimki ben Eplas ýn baðlý olduðu vergi dairesi çalýþaný isem , beyan önüme gelince ve kamu oyunun bilgisi yok ise benim acýmdan bir avantaj oluþur. STOP THE WAR..
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...74444061/detay
21650 m kare boþ fabrika
Eplas 79 dönüm ve konumu çok daha iyi
Ýçinde makine ekipman ve holding binasý deðerlemesi 500 milyon üzerinde bir rakam gelir diye tahmin ediyorum 4 ay önce satacaðým daire 400 binden 850 bine çýktý her þey ateþ pahasý milyon lira 100 bin lira gibi oldu
Hatýrlarsanýz eplasýn 10 sene önce bilançosunda 110 milyon borcu vardý o güngçkü kurla 60 milyon dolar yapýyordu ve fabrika vakýfta idi þimdi borç yok hammadde ve stoklar dolu fabrika binasý geri alýndý borç ise 10 milyon dolar o da kendi kendimize
Yüksek bir ortalama ile girmiþ olduðum eplast hissesinde; patron burayý okuyorsan iyi oku! benden o hisseleri almak için torunumun torununu belki de onun torununu beklersin, tabii o kadar yaþayacaðýný düþünüyorsan haberin olsun![]()
kim ne derse desin ...... küçük ken TOPU inþaata kaçanlar..... o erkek ( varsa tabi) diye sevdiðinizinde TOPU KAÇSIN ÝNÞAATA...
Yer Ýmleri