Zaten adam olsa idi þimdiye kadar uayýrýmcý bilgilendirme notu yayýnlar neyi niye yaptýðýný geleceðe dönük planlaro vs yatýrýmcý ile paylaþýldý.
Bir.çok þirket ve patron var borsada bunu yapan .
Berna hanýma mail atalý 3 ay oldu. Týk yok.
Niye?
Çünkü cevap verecek yüz yok.
Oysa þirket ben þunlarý þunlarý deðerlemeye tabi tutacaðým diyerek bir liste yayýnlayamaz mýydý ?
Bilerek muamma yaratýlýyor ki yatýrýmcý uyanamasýn. Hareket tarzý belirleyemesin.
Burada bu belirsizlikleri yazdým diye bana kýzanlar oldu. Yazdým çünkü mantýða ve kurallara uygun olmayan þeyler yapýlýyordu.
Normal durumda Þirket þu þu varlýklarýmý yeniden deðerlemeye tabi tutacaðým. Deðerleme raporlarýný da KAP da yayýnlayacaðým. Finansal raporlara da þu þekilde yansýtacaðým demesi gerekirdi.
Bilerek çakallýk yapýldý
Tahsisli eðer önceden onaylanmýþ olsa idi deðerlemenin hissenin yükselmesine olanak saðlayacak þekilde gelecekti diye düþünüyorum. Ýþte bu yüzden deðerlemeleri bilerek muallakta býraktý ki böylece kendisine hareket alaný yarattý.
Deðerlemeleri þirketi acze düþmeyecek kadar yaptý. Mahkemeden aleyhte karar çýkacaðýný ve borcun EPLAST'a yükleneceðini de adý gibi biliyordu. Bilirkiþi raporunu bize göstermedi ama kendisi görmedi mi?
Bundan sonra nasýl bir hareket tarzý belirleyecek tahsisli onayý ile ilgili SPK kararýna baðlý bence. Özetle: Hisselerini geri alýrsa farklý almazsa farklý
Konuyu uzattým ama þu fikrimi de belirtip kapatayým.
Hisseleri 20+ geri alabilirse þirket için olumlu olacaktýr. Sonuçta þirkete para girmiþ olacak (Þirketin patrona olan borçlarý silinecek) Bu da olumsuz görünen finansallarda düzelme demektir .
Ben zaman zaman hisseye girip çýktým. Dipte alýp en tepede satmadým ama nominal olarak zarar da etmedim. Bir iþlemim hariç. Tahta gerçekten tam kurtlar sofrasýna döndü. Döndürüldü yani.
Not. Yatýrým tavsiyesi deðildir. Uzman deðilim. Sadece kiþisel izlenimlerimi paylaþtým.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri