Originally Posted by
Dmart
Kaç defa mahkemeye katýldýnda açýklamýyor diyorsun, karar denen þey bir satýr zaten þunun kabulüne bunun reddine diyor, gizli degil se madem zamanýnda senden telefonunu istedim burada gizlilige önem veriyorum dedin vermedin, senin telefonunun gizli olmasý çok önemlide, mahkemeye katýlanlarýn telefonu adresi t.c. si soyu sopu banka hesaplarýnýn açýk mý olmasý önemli degilde paylaþsýnlar. Kap ta paylasmis zaten son durusmaya kadar hakim hep þuna teblig edelim demiþ ileri atmiþ, bilirkisi raporu gelsin demis ileri atmýþ, raporu geciktirmisler ileri atmiþ, her hangi bir karar verilmemiþ zaten her duruþma 10 dk sürmüþ selam ver tarih versinler gibi, son duruâmada saatler sürmemiþ davanin kabulu borcun sirketlerden alýnmasý demiþ. Baþka firmalarýnda davalarý var bakýn bakalým nasýl bildiriyorlar, dua edin eplas hala var, ya olmasaydý, bu kadar þikayet ediyonuz bir kere þükür halimize demiyorsunuz, hepiniz kâr dasýnýz satýn kurtulun bundan ama satmazsýnýz cünkü hedefler büyük deðilmi, benimde öyle hedefim büyük sabýrla bekliyorum bende ama siz sabýrsýzsýnýz.
Yer Ýmleri