Merhaba,
Allah'ýn gazabý, bu alçak, kalleþ ve kaiitesiz adam ve ailesinin üstüne olsun.., mübarek günün ve mübarek insanlarýn hatýrý için...
Senelerdir beklediðimiz zorluklar çoðunlukla aþýlmýþ iken, adamýn hisseleri getirdiði yere bakýn.
Bist 100 ile bizim grafiði üst üste koyunca x iþareti çýkýyor... Üstelik Bist bileþik bir endex.
Borç senin borcun ise, ne halt yediðini açýkla da öðrenelim, güya "kul hakký yememiþ" yamyam.
Onurlu bir insan gibi çýk, nasýl ödeyeceðini açýkla ve bir ödeme planý sun. Böyle, mahkeme mahkeme süründürme.
Basmane'ye ne oldu?
Tazmin için mahkemeye mi verdin?
Yerine arazi mi alýyorsun?
Nedir durum, karaktersiz insan görüntüsü?
Yetmez mi pisliklerin, daha ne pisleyeceksin?
Tahsisliyi de yaptýn.
Ne dolaplar çeviriyorsan, son ver artýk!
Yeter...
"Kul hakký yememiþ miþ.., Ýnançlý biriymiþ miþ..."
Bak hele...
Hadi biz yedik diyelim..;
Her þeyi hakký ile bilen de mi yiyecek sanýyorsun?
Sen öyle san.
Ýyi bir gece, hayýrlý ve bereketli bir Cuma diliyorum yatýrýmcý arkadaþlara.
Saygýlarýmla,
Neden kul hakký yemediðini söylemek gereðini duyuyor herhalde gidici bu arkadaþ Rabbim belasýný versin
Adam fýrýldak maalesef yazýk tam bir Ýzmir oðlaný iþin mutfaðýndan gelmiþ arkadaþ Çok tecrübeli arkadaþlar olmuþ Sen ne oldun ona bak
Oðlun her yýl tatile gidiyorken þirketin arabalarý eþyalarýný taþýyor Allah belanýzý versin sizin Kul hakkýndan bahsedecek en son
Bu þirketin yirmi yýllýk karý nerede
140 milyon mazhardan aldýn
Egeyýldýzdan 36 milyon toplamda 176 milyon geçen sene keþ giriþi oldu o yýlýn karý
Nerede bu þirketin son 19 yýldaki karlarý temettü mü daðttýn K O Ç. ÝZMÝRLÝ OÐLAN ÇOCUÐU
Gübre fiyatlarý 10 yýlda yüzde 1345 arttý
Son bir yýlda gelen gübre zamlarý yüzde 400 e dayandý
Biz hala hisselerin teknik ve temel analizlerine bakýyoruz
Bedelli ya da Bedelsiz yapacak mý diyoruz
Deðerlemeler için dudak uçurtan hesaplamalar ortaya çýkartýyoruz
Sermaye artýrýmý yapacak mý diye bekliyoruz
Almýþ olduðu ihaleler ve sipariþlerle ilgili ne zaman KAP haberleri atacak diye her gün beklenti içine giriyoruz
Patronun yok þu kadar hissesi azaldý yok bu kadar hissesi arttý diyoruz
Kafasýna göre hazýrlanan bilançolara ve bunlarý onaylayan denetçi firmalarýn sahtekârlýklarýna þahit oluyoruz
Yýlan hikâyesine dönen ama tamamen kendi aralarýnda düzenlenmiþ bir senaryonun sonucunda alýnan borç yüzenden yatýrýmcýlara giren ve açýldýkça açýlan pazarcý þemsiyesini kapatmaya çalýþýyoruz
Cimere ve SPK ya þikâyet dilekçeleri gönderip bunlarýn sonucunda abuk sabuk cevaplarla geri dönüþler alýyoruz
Ýlgili patrona hala bey ya da abi diye hitap edenlere Allah sizleri bildiði gibi yapsýn diyoruz
Son bir buçuk yýldýr hiçbir sebep yokken neredeyse her gün düþen hisse fiyatlarýný izliyoruz
Her gün hisse fiyatlarýnýn yükselmesi için kendimizce komple teorileri üretiyoruz
Hisse fiyatlarý sebepsiz düþerken iþin peþine düþmeyen SPK nýn
Durup dururken ne olduðu belli olmayan yapmýþ olduðu iþlemleri anlamaya çalýþýyoruz
Ýnatla benim yoðurdum ekþi diyen bir patronun eylemlerini izlemek zorunda kalýyoruz
Kendi yönetmeliðini deðil de þirket patronlarýnýn isteklerine göre hareket eden bir SPK nýn iþlemlerine her gün þahit oluyoruz
Yazmaktan sýkýldým geri kalanýný siz tamamlayýn lütfen
Biraz kinayeli ve amiyane bir ifade kullanmýþ olacaðým ama
Yukarýda yazýlan rakamlara göre
Yatýrýmýmýzý HAYVAN DIÞKISINA yapsaymýþýz þu an keyfimiz çok yerinde olacakmýþ
Saygýlar
Sayýn Kýzýl ejder
Tesbitleriniz on numara beþ yýldýz, diðer hisseler ve endex uzaya giderken bu karakter yoksunu, dolandýrýcýnýn hissesi yüzde yüz aþaðýda iyice paranoya olduk artýk
Spk, baðýmsýz denetim firmalarý patronlarýn istediðini yapmaktan öte gitmiyor
Adam bilançoda zarar göstermek için takla üsüne takla atmýþ bakkal dükkanýmýsýn kardeþim, bakkal bile bu krizde markete dönüþtü
Söyleyecek okadar çok þey varki bu katýr suratlý alýnmayacaðý için yazmýyorum
Kýzýlejder ve melasis kardeslerim belli ki
sahurdan sonra Kemal ve Nazif'den dolayý
uyuyamamýþlar
Yazdýklarý serzeniþler de haklýdýrlar
Ben gece uyudum kemal ve nazif ile
ruyam da konuþtum hisseleri satma dediler
Neden dedim
Eplasý yabancýlara satmýþlar
Hadi hayýrlýsý olsun![]()
Yer Ýmleri