patron, bundan sonra hisseleri 7 yaþýndaki çocuðumdan almaya çalýþýrsýn![]()
patron, bundan sonra hisseleri 7 yaþýndaki çocuðumdan almaya çalýþýrsýn![]()
Kemal zorluya sesleniyorum
Onbeþ ay önce 49 olan Eplasý borsa iki katý artmýþken 16 ya düþürdün
Hala da hisse satýp baský kurarak devam ediyorsun
Yahu sana güvenip hisseni alan þirketine destek olan yatýrýmcýlara karþý hiçmi vicdan azabý çekmiyorsun, sende hiçmi insaf yok, sayende yatýrýmcýlar battý battý
Sen hala hisse satýyorsun, yaptýðýn hiçbir iþ anlaþmasýný paylaþmýyorsun, benim borcum dediðin borcu þirketine yýkýyorsun,bilançoda zarar göstermek için rakamlara kýrk takla attýrýyorsun
El insaf be kardeþim sende hiçmi Allah korkusu yok, aynanýn karþýsýna geçip kendine bir bak ,bu dünya kime kalmýþ aldýðýn ahlar arþa vardý
Sana kim akýl veriyorsa bilki yanlýþ yoldasýn, garibanýn ahý tutarda çarpýlýrsýn
Yazýklar olsun
Mzhol ..... iyi haber.... yukari ve mal cikma..
Eplas.......kötü haber...baskilama ve mal toplama
Olabilir mi??
Mzholun ývýr zývýr istiraklerini de hesaba katarak
Kabaca eplasin %33 i degerinde oldugunu düþünebiliriz...diger varliklarini eplasin %5 i kadar edecegini dikkate alarak...
Sermaye farklari dikkate alindiginda
Eplasin sernayesi 2.5 kat daha fazla
Mzhol 800 milyon ediyorsa ...eplasin kabaca
2.3 milyar etmesi lazim...
Ve pay basina 82 tl..
Nasrettin hocanin fikrasi bu..
Kedi bu ise et nerede..
Yok eðer bu et ise kedi nerede??
Ýnek içti daða kaçti yandý bitti kül oldu
Merhaba
Deðerli Kardeþim, içten olduðunu bildiðim temennin için çok teþekkürler. Senin de, bir çok arkadaþýn da emeði var bu sayfada.
Tatildeyim. Yazýlanlarý okuyorum da, telefonla bir þeyler yazmak zor oluyor.
Burada asla sattýðýmý yazmam dedim ama geçen sene mülk almak için bir miktar sattým. Mülkün getirisi çok yüksek olduðu için piþman etmedi.
Þu an itibarý ile de, diðer yatýrýmlarýmý da eplasa dönüþtürdüm. Kalan Mazharlarý bekleteceðim.
Bu alçak adamýn, ne tür bir kalleþlik yapacaðýný bilemiyoruz.
Alçak ve kalleþ dediðimde hýrlayanlarýn sesi soluðu çýkmýyor. Bazýlarý da kaçtýlar. Uzun süre manipülasyon yaptýktan sonra buhar oldular.
Bu fanatik ve vefalý yatýrýmcýyý sýrtýndan býçakladýlar.
Borsa bileþik endexi bile ikiye katlamýþ, bunlar halen ********lik peþinde. Her neyse...
Köse'yi bile ters köþe ettiler...(Köse kardeþim, hepimize çok para borçlusun. :-) )
Demek ki yatýrým bireyselmiþ. Burada rahat yazayým diye 1000 Eplasla baþladým, daha sonra ben bile yazýlanlardan etkilenip, son senelerdeki alýmlarýmý Eplas olarak yaptým.
Çok güzel oyun kuruyorlar insanlar farkýnda deðil.
Hiç kimse aldýðý hisseyi daha aþaðýdan satmaz. Yada çok az bir karla satmaz. Alýcý kendisi ise satar. Önceki devirler saatler, dakikalar içinde yapýlmýþtý.
Þu en son kote olayýný ben tamamen farklý anlýyorum. Adam satmak için dönüþtürüyor ama neden satsýn ki?
O psikolojiyi vererek millete mal sattýrýp, satanýn malýný alýyorlar gibi okuyorum.
Neredeyse 5 Eplas 1 Mazhar...
Arkadaþlar hesaplar yapýyorlar, hesaplarý doðru.., ama ortada matematik olarak yanlýþ olmasa da , büyük bir yanlýþ var. Kemal Z.
Herkesin zamanýnda övgüler düzdüðü, benim bile maðdur düþündüðüm ve þu anda ne mal olduðunu herkesin gördüðü bir þahýs.
Ýyi olur kimse merak etmesin.
Ýnsanlarýn hayatýný tüketti vampir.
Bütün yatýrýmcý arkadaþlara selam ve saygýlarýmla,
Sevgili ENCEBAY arkadaþým; benim Kemal Abiyi övdüðüm
bir yazýmý bulamazsýn.
Babadan kalma onca þirketin %90'ýný
kaybetmiþ veya atýl duruma getirmiþ olan
bir CEO yu nasýl övebilirim.
Teessüf ederim.
Ben yýllardýr þeffaflýk yok derken, birileri
bilanço ve dip notlar diyordu unutma
Yer Ýmleri