Originally Posted by
ercanbay
Merhaba,
Deðerli kardeþim, yatýrýmýmýn büyük kýsmý holdingde olmasýna karþýn, çoðunlukla bu sayfada yazardýk. Burasý çok þenlikliydi. Halen holding de tutuyorum ama bu sefer Eplas aðýrlýklýyým. Þanslýyým, holding aðýrlýklýydým.
Uzun süre yazmadým, býktýk usandýk yazmaktan. Yerimizi dolduran daha bilgili ve görgülü arkadaþlarýmýz var. Ancak onlar da son bir yýldýr yazýlarýný azalttýlar. Onlar da usandý.
Burada kimseye hakaret etmek istemiyorum. Beni bu hususta eleþtirenler oldu. Aðýr yazýlar yazdým ama, gel gör ki, adam daha fazlasýný hak ettiðini bize defalarca ispatladý.
Adama akýllar verdik, burada defalarca yollar, stratejiler çizdik, olmadý. Yazdýklarýmýzýn bir çoðu gerçekleþti, ancak, yine dürüst olmayan, yatýrýmcýlarý aþaðýlayan ve dalga geçen yöntemlerle oldu.
Burayý boþ býrakmamak lazým, tarihe not düþmek ve ara sýra yazýlarýmýzý sýrýtarak okuyanlara, kendilerine gelmeleri için bir tokat atmak için.
Sahi, þu Vodafone iþi ne oldu?
Eydep belgesi alýnmýþ ve savunma sanayiine parça üretecektik?
Yatýrým teþvik belgesi alýnmýþ ve daha sonra miktar da güncellenerek artýrýlmýþtý.
Bize "Kalýbýný siteyim Kz" dedirten kalýp üretim haberleri gönderiyordu ama, halen ne üreteceðini bilmiyoruz.
Son bombayý deðerleme yapacaðým diyip, 3 krþ deðerleme yapmýþtý. Deðerlemeler ne oldu?
"Benim borcum" dedi ama þahsen ödemek için hiç bir þey yapmadý.
Sahi, Nevzat neden Kz nin mal varlýklarýna ve hisselerine haciz koydurmadý da, þirketlere yürüdü?
Bir sürü soru var daha. Bu sorular sana Kz. (Kart Zampara- yanlýþ kiþi anlaþýlmasýn)
Þahsýnda bütün arkadaþlara selam ve saygýlar Komodor kardeþim.
Hayýrlý ve bereketli bir Cuma diliyorum.
Yer Ýmleri