Originally Posted by
ercanbay
Merhaba,
Senin ve diðer arkadaþlarýn yeni yýlýný kutluyor, huzurlu bir yeni yýl diliyorum.
Huzurunuz varsa, her þey yolunda ve vardýr.
Bir haftadýr Fas'tayým. Fas'ýn hemen her alanda bizi geride býraktýðýný görmek, beni üzdü. Onlar adýna sevindim tabi.
Devlet ve kralýn tarým, sanayi ve kalkýnma için yaptýklarý takdire þayan. Ýleri yýllarda, gelir adaleti tabana doðru da yayýlýr. Þimdilik tabanýn çoðu durumuna þükretmekle yetiniyor ama mutlu.
Tecavüz yok. Bir tane seneler öncesi olmuþ, ömür boyu hapis cezasý var, indirimsiz ama kral tecavüzcüler polis olduðu için onlarý astýrmýþ.
Hýrsýzlýk çok çok az. Yakalandýn mý, bakan gelse seni alamýyormuþ.
Vs.
Mazhar bile Hindistan'a gidemedi kardeþim.
Ama en azýndan bir yükseliþ ve bir tepe yaptý. Yatýrýmcý bereket versin, diyip çýkabildi.
Bilançolara tecavüz etmesi bir kenara, yeniden deðerleme yapacaðým, demesinin üstünden 2 yýl geçti.
Düzgün ve namuslu bir yeniden deðerleme yaptýrsaydý, Basmane'nin de deðerlemesi, þu kadar deseydi, fiyat kaç lira olurdu acaba?
----------------
Ben takmýyorum. Zira geçen sene bir kalp krizi geçirdim. Kz ve evlatlarýnýn benim yaþadýðýmý her biri farklý þekilde yaþamadan insan gibi düþünüp, davranacklarýný sanmýyorum.
Hisselerimiz deðerli ama büyük ortaklarý deðersiz.
Putin'in domates ve limon almadýðý zamanlardaki durumu yaþýyoruz.
Ben az çok yýrttým da, eplas yatýrýmcýsýna iyi kazýk attý Kz. Borsanýn ralli zamanýnda da eli boþ oturdu yatýrýmcý.
Þimdi yükseliyor, neden kýzýyorum?
Sizlerin hakkýný versinler diye...
Beni Fas'a getirdiler, sizleri de maddi manevi Hindistan'a götürsünler.
Wi-Fi sorun olabiliyor. Geçmiþ olsun dileklerinizi gelmiþ gibi kabul ettim.
Özel mesajlarý gördüm, Türkiye'ye dönünce bakacaðým. Arkadaþlar kusura bakmasýn.
Selam ve saygýlarýmla,
Yer Ýmleri