Sayýn ercanbay' ýn belittiði tahtada bu iþlemleri yapan eðer karýn deþen Jack ise; sýký dur karýn deþen Jack.Bizlerde senin kýç.ný deþeceðiz haberin olsun!!!!!!
Sayýn ercanbay' ýn belittiði tahtada bu iþlemleri yapan eðer karýn deþen Jack ise; sýký dur karýn deþen Jack.Bizlerde senin kýç.ný deþeceðiz haberin olsun!!!!!!
Arkadaþlar! Eplas'ýn kap haberler bölümüne girince 29.12.2022 den bu yana iki haber ve tam 18 adet devre kesici bildirimi var.Garip deðil mi?
Ben bu þirketin patronu olsam,safi bu durumdan dolayý yerin dibine geçerdim.......
Merhaba,
Deðerli kardeþim, senelerdir yatýrýmcýlarý hisseden ve kendisinden tiksindirdi bu aþaðýlýk adam ve ailesi.
Borsayý çalýþtýran dinamiklerin ve yatýrýmcýlarýn hepsini aleyhine çevirdi.
Sanki, çok iyi bir iþ yaptýklarýný zannediyorlar...
Terbiyesiz ve haysiyetsiz insanlar;
Hissenizden ve sizden insanlar tiksindi. Gelseler, biliyorlar ki yine aþaðýlýk bir þey yapýp, insanlarýn zamanýný ve parasýný çalacaksýnýz. O yüzden hisseden uzak duruyorlar. Veriler, mal varlýklarý, arsalar vs. ortada. Ama gel gör ki, adam sabýkalý.
Sahtekar, yalancý ve hýrsýz. Uyduracaðý kötü bir haber ve bilanço ile senede girecek ciddi yatýrýmcýlarý bile batýrabilir.
Ýnsanlar bunun farkýndalar. Biz de farkýndayýz, adamý senelerdir þeffaflýða ve ahlaka davet ettik. Hisseye yeni gireceklere, "uzun vadede girecekseniz girin, yoksa girmeyin..," dedik.
Neden buradayýz? Çünkü þirketin ederini biliyoruz. Daha önce de defalarca yazdým, "biz kazanmadan, kazanamazsýn, biz mecbur kazanacaðýz", dedim.
Bir iþ adamýnýn ve ailesinin düþtüðü duruma bakar mýsýnýz? Zavallýca ve çok aþaðýlayýcý.
Bu zenginlik içerisinde, para için kendilerini aþaðýlayan davranýþlar, tutumlar ve operasyonlar.
"Unutulur", diyorlardýr belki...
Hayýr, asla unutulmaz.
Tarihe çok not düþtük.
Bunlar para için, alçalan deðil; yerin dibine girmeyi göze alan insanlar.
Yazýk ki, ne yazýk...
Bu kalibredeki insanlarýn, çok kýsa zamanda ürettikleri ürünlerde de kaliteyi düþürecekleri kaçýnýlmazdýr.
Neyse,
þimdiye kadar aldýklarý ödülleri baðýþlýyorum. Bundan sonra kendilerine bir þey taktim edildiðinde, takdim edenlerin gözüne bunlarýn ne mal olduðunu sokacaðým.
Ýyi bir akþam diliyorum.
Saygý ve selamlarýmla,
Son düzenleme : KOMODOR 2019; 20-02-2023 saat: 18:17.
Bu baþlýðý þu anda 18 kiþi okumaktadýr. (4 üye ve 14 ziyaretçi)
KOMODOR 2019, DUFRESNE, Kbayer1, ss.kose
Arkadaþlar! Sadece izlemeyelim,birþeyler yazalým.Zira bu iþlemler küçük yatýrýmcý arkadaþlara zarar verecek....
Aþaðýlýk spek! Bütün inþaat sektörü ile ilgili en kötü ,en pahalý þirketler dahi tavan olurken,Bugün de tutabilecekmisin bakalým.Sen burada tuttukça arkadaþlar uygun fiyattan mallanýyor haberin olsun.Zavallý ,ezik........
Son düzenleme : KOMODOR 2019; 21-02-2023 saat: 11:14.
Merhaba,
Deðerli arkadaþlar, geçtiðimiz aylarda ve yýllarda Kz'nin elden aldýðý 12M$ borcun, hissenin önünde bir engel olduðu yazýlmýþtý.
Bence Kz'nin bizzat uydurduðu bir þeydi. Öyle de olsa, o zaman ve sonraki dönemde iþe yaradý. Hisseyi, uzun süre engelledi.
Bu engel, Kz'nin þahsi borcunu ödemesi suretiyle, kalkmýþ oldu.
O kadar parayý, nasýl, nereden bulduðu da ayrý bir muamma( Mazhar'ýn operasyonundan diyebilirsiniz). Çok büyük para.
Peki bu hisseye nasýl yansýdý?
Bir engel kalktý ama hisse ayný.
Neden?
Neden olduðunu defalarca yazdým zaten.
Bu hissenin, fabrikanýn ve üretilen mamulün suçu deðil.
Bütün veriler, geçtiðimiz süreç, þirketin elindeki mal varlýklarý, hissenin eninde sonunda ederine geleceðini gösteriyor ve bunu biliyoruz.
Yazýlan hiç bir yazý ve yorum, Þirket ve fabrikanýn performans ve deðeri ile ilgili deðil, ben, biz hissemizin gerçek ederini biliyoruz.
Bizim tek þanssýzlýðýmýz, ahlaksýz ve vicdansýz insanlarýn hissesine yatýrým yapmýþ olmamýz.
Hisselerini halka açan bu insanlar, bu hisselerin bedeli sanki yatýrýmcýlar tarafýndan ödenmemiþ gibi, tamamýna sahip olmak istiyorlar.
Allah'tan asla korkmazlar ama,
Ben yine de onlarý Allah'a havale ediyorum. En kýsa zamanda, birer birer ilgilenmesi ve topluma da duyurulmasý dileklerimle.
----------------------------------------------
Hisse þimdiye kadar baskýlandý, engellendi ve yatýrýmcýlar korkutuldu.
Ama,
Bizler kazanmadan kazanamazlar.
Mecburen kazanacaðýz.
Sabýr demeyeceðim, çok uzun yýllar sabrettiniz.
Bir süre daha bekleyin derim.
Saygý ve selamlarýmla,
Yer Ýmleri