Ölene Allah rahmet eylesin
Yatýrýmcý olarak Hakkýmý helal etmiyorum
Evlatlarý böyle bir günde babalarýna hayýr dua aldýrmak yerine tam tersini seçtiler yazýk çok yazýk
Ölene Allah rahmet eylesin
Yatýrýmcý olarak Hakkýmý helal etmiyorum
Evlatlarý böyle bir günde babalarýna hayýr dua aldýrmak yerine tam tersini seçtiler yazýk çok yazýk
Yüzde 700 üzeri bedelsiz veren hisse senedinin hareketine bakar mýsýn.
Yazýklar olsun size.
Arkadaþlar! Tahta yapýcý, ne cenazeye,ne de yatýrýmcýya saygýsý olmayan tam bir O.rospu çocuðu.O yüzden yapacak bir þeyimiz yok.Kurbanlýk koyun gibi bekliyoruz.Alamadýklarý bir miktar var muhtemelen.40 ile 50 fiyat aralýðýnda üç aydýr gidip geliyor.Hareketi yakalayana da ciddi para kazandýrdýlar.
Zaman her þeyin ilacý,beklemeye devam.....
Rahat ol Goncarov 17:18 senelik yatýrýmcýyým þirketteki iþleyiþi biliyorum bu tip hareketlerde olmasý gayet normal
Bu þirketin ilk hisse senedi aldýðýnda piyasa deðeri 7 milyon TLeydi þimdi 1 milyar TL olmuþ onun için fazla kafama takmýyorum gidecek daha çok yolumuz var sabýrla beklemek en güzeli. Þahsen ben kemal zorlu’yu kaybettiðim için gerçekten çok üzgünüm. Tekrardan mekaný cennet olsun ýþýklar içinde uyusun
Ýki gündür iki aracý kurumdan ( Ziraat yatýrým ve Garanti Yatýrýmdan) kasýtlý satýþ yaparak fiyatý 41 ' e kadar düþürdüler.Alýcýlarýn büyük bölümü de kendi hesaplarý.......
Yer Ýmleri