sevgili komodor ben çözümü söyledim
sen her ne olursa olsun mevcut düzen böyle devam etsin diyorsun
sevgili komodor ben çözümü söyledim
sen her ne olursa olsun mevcut düzen böyle devam etsin diyorsun
Þirketimizin 14.04.2023 tarihinde yapmýþ olduðu Yönetim Kurulu toplantýsýnda 2023/09 sayýlý kararýna istinaden; Yönetim Kurulu Baþkaný ve Murahhas Aza Sayýn Kemal Zorlu'nun vefatý nedeniyle boþalan üyeliðin seçimi ve yeni Yönetim Kurulu'nun görev daðýlýmýna iliþkin olarak; Yönetim Kurulu Baþkaný ve Murahhas Azalýða Sayýn Sibel Sinem Zorlu, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýlýðý'na Sayýn Semra Zorlu ve Yönetim Kurulu Üyeliði'ne de Türk Ticaret Kanunu md. 361/f.1 hükmü gereðince, yapýlacak ilk Olaðan Genel Kurul toplantýsýna kadar görev yapmak üzere Sayýn Kamil Beðen'in seçilmesine ve tescil, ilan vb. gibi gerekli iþ ve iþlemlerin yapýlmasý için Ýlgili Müdürlüklere yetki verilmesine toplantýya katýlanlarýn oybirliði ile karar verilmiþtir.
Kamuoyunun bilgilerine sunarýz.
14.04.2023 ÖDA 2023/05
bu nasýl bir yasa arkadaþ
þirkette görünürde %1 ortaklýklarý yok ama
istedikleri gibi yönetimi ellerin de tutuyorlar
at koþturuyorlar
bu yasanýn deðiþmesi þart
GOT spek daha ne kývýrýp duruyorsun? Daha fazla kývýrma bir yerlerine zarar verirsin!!!!!!!
Ben þahsen çiçeði burnunda Sayýn yönetim kurulundan , devam eden ve yeni planlanan hedeflerle ilgili kapsamlý,bizleri bulutlarýn üzerine uçuracak haber bekliyorum.....![]()
Spek ! Sen nasýl bir OR.spu çocuðusun? Bizlerin bu aðýr ve aziz mübarek günde sinir uçlarý ile oynuyorsun?????![]()
c9594440-cc20-41d7-abec-6c8bd1fb80a1.jpg
b057fde6-9533-4b76-b000-c3b1ab8452b6.jpg
Toki tarafýndan yapýlacak konutlara malzeme üreten þirketler arasýnda plastik firmasý olarak sanýrým tekiz. Ama neden kapa bildirilmez?
Merhaba,
Güzel bir bilgi sayýn Hekimoðlu. Mantýk ve anlayýþ deðiþmemiþ gibi görünüyor.
Bir süredir yazmýyorum. Ne yapacaklarýný düþünmeleri ve uygulamaya geçmeleri için bir süre fýrsat vereyim dedim.
"Armut dibine düþermiþ."
Hele biraz daha bekleyelim. Bunlar armut mu, yoksa insan mý?
Ýyi bir hafta diliyorum arkadaþlara.
Selam ve saygýlarýmla,
Yer Ýmleri