Bunlar armut bile deðil emin olabilirsiniz
Bunlar armut bile deðil emin olabilirsiniz
Bunlar boþ algý haberleri güzel olan hiçbir þey yok ortada ayrýca bu arkadaþ ne zaman bir þeyler yazsa bu iþ hep geriliyor dikkatimi çekiyor sen yazma kardeþim bir daha kim oðlum sen yazýnca bu ise hep satýþ geliyor senin ayaðýn yaramýyor![]()
Ayrýca bu haber hiçbir resmiyeti yok hiçbir anlamý yok borsadaki tek þirkette deðiliz bir tane daha þirket var kapa bildirilecek de hiçbir þey yok burada bir tane analistin yapmýþ olduðu bir habere benziyor
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1139273
Kurtaramadik bunlardan bir bitmediler iþte Karýndeþen jack grubu iþ baþýnda
100 lira da olsa 1000 lira da olsa gerçekten omurgasýzsýnýz...
Merhaba,
Ýnsan çok önemli. Zamanýnda Kemal Zorlu'yu çok eleþtirdim. 100 lotlarla taban kapattýðýmýz günler oldu.
"Hissene sahip çýk, 1000 lot 2000 lot önceki kapanýþa yaz, hiç olmazsa hisse böyle düþmesin" diye çok yazdýk.
Adam, bir gün olsun hisseye ve yatýrýmcýsýna sahip çýkmadý.
O zamanlar, zamaný gelince piyasa fiyatlar, kimse engel olamaz, diye yazanlar çok oldu.
Fiyatlamýyor...
Ýnsan çok önemli.
Biz insan evlatlarýnýn sahip olduðu bir hisseye yatýrým yapmadýk, insan olmadýklarý için de, piyasa da fiyatlayamýyor.
Kemal Zorlu zarar görmeyeceðini bilse, beni 100 sefer mahkemeye verirdi. Ama bir çok yalan beyanatý, spekülatif konuþmasý ve üç sene önce baþlayan manipülatif haberleri ve satýþlarý vardý. Asla kazanamazdý. Ben zaten hazýrdým.
Þimdi geriye kalanlarla uðraþmayacaðým. Armut dibine düþer, bunlar belli ki babalarýndan gördüklerini öðrendiklerini daha ileri taþýyacaklar.
Aile hakkýnda yanýlmadým. Yanýlmadýðým için de memnunum.
Hisse hakkýnda da yanýlmadým..,
Ama insan önemli kardeþim.
Kadir geceniz mübarek olsun. Allah, bugün o günmüþ gibi, dua ve ibadetlerinizi kabul etsin.
Ben halen bir göktaþý bekliyorum...
Babanýzý görebilseydiniz þimdi, kim bilir neler söylerdi size?
Zorlu ailesi...
Ateþiniz ve azabýnýz bol olsun.
Saygý ve selamlarýmla,
Adamlar hem borsada, hemde bilançoda alenen hýrsýzlýk yapýyo bir Allahýn kulu dur demiyor
Bu katýr suratlýlarda vicdanda yok, mübarek gecede beddua okumuyorum
Garibanýn üç kuruþuna göz diken þirket sahiplerini Allaha havale ediyorum
Yer Ýmleri