Ödeme yapýlmazsa hisse satarak ödemeyi alýyorlar
Merhaba,
Sibel !
Napýyorsun kýz pofidik popolu.
Üzülme, ölünce kýsa bir süre sonra sýfýr beden oluyorsun.
Sahi KZ giderken bir þey götürememiþ diyorlar. Ýhmal etme yazýktýr, para mara gönder, sýkýntý çekmesin.
Ben diyeyim 1 saat, 1 ay, 1 sene, sen de 10 sene, sen de gideceksin oraya. Hazýrlýklý git. Dolar, altýn, bitcoin, bir þeyler koy kenara.
Tabutla gömülmeyi vasiyet edersen, tabutu da þimdiden özel imal ettirir, kenarlarý, altý ve kapaðý kalýn ve içi boþ yaptýrýrsan, þimdiden oralara kimsenin haberi olmadan pahada aðýr þeyleri koyabilirsin. Bence deðerli taþ koydur. Az yer tutar.
Ancak bozdurmak sorun olabilir. Sen yine de biraz çeyrek altýn, yarým, tam ve 10 gr.lýk külçeler de koy. Kaç kiþiyle muhatap olacaðýný bilemiyoruz. Altýn, altýndýr. Dolar, euro ve Tl götürme. Nihai olarak onlar kaðýttan baþka bir þey deðil.
Bir istihare namazý kýlarak, niyet edip yatarsan, uykunda KZ'ye de sorabilirsin.
--------------------------------------------------------------------------
Semra haným, naber?
Kusura bakma kýzýndan baþladým. Halbuki sýra sende. Bugün yarýn ölürsün, bu kadar beddua ile uzun yaþayamazsýn.
Yukarýda kýzýna verdiðim tavsiyeleri iyi oku. Ama Sibel'e vasiyet etme. Sen öldükten sonra, gram altýn bile koymaz o tabutuna.
Gizlice yap olur mu?
Çok þanslýsýn, seni direk kocanýn yanýna gönderirler. Onunla bir ömür yaþadýn, hatalarýný gördün ama þimdi ondan daha Nemrüt bir insan oldun çýktýn.
Ýkinizi de, hatta topunuzu "çok sýcak bir ortamda" çok sýcak karþýlayacaklarýndan emin olun.
----------------------------------------------------------------------
Bunu hak etmek için çok emek verdiniz, harcadýnýz.
Halen de çabalýyorsunuz...
Çabuk ölün de bizi merakta býrakmayýn e mi?
Allah sizin ömürlerinizden alýp, ölüm döþeðinde bekleyen genç ve muhtaçlarýn ömürlerine eklesin.
Amin. (Siz de yalancýktan amin diyin. Hoþ görünürsünüz)
Ýyi bir hafta sonu diliyorum yatýrýmcý arkadaþlara.
Selam ve saygýlarýmla,
Sevgili tahtacý..
Bu bir teþekkür yazýsýdýr..
Yok bu sefer küfür yok.
Tarih 2022 Kasým baþlarý Ekim sonlarý..
Hani gelirse Ekime gelmezse .ikime pozisyonlarý..
Yine senden kazandýðým aracýmý satýp sana yatýrdým o süründürdüðün günlerde..
Depremi kullandýn..
Seçimi kullandýn..
Kemal Bey vefat etti onuda kullandýn..
Yetmedi bende bedel ödeyeyim dedim aldýðým motorla ayaðýmý kýrdým..
Tüm bu olumsuzluklara raðmen yakýn geçmiþteki zirvene istinaden elektrikli bir araca terfi ettim sayende..
Mis gibi sýfýr kokusunu içime çekiyorum bugün özgürce..
Belki hoþunuza gitmez ama yazayým dedim.
Bilirsiniz bende yalan yanlýþ olmaz.
Þimdi aþaðý vuruyorsunuz ya kendinize kendinize..
Uzun vade yatýrýmcý olduðum için gülüyorum hallerinize. Çok cahilce hareketler gibi görünürken tekniði iþleyip duruyorsunuz.
Siz belkide hedefinize ulaþamadan ben ulaþtýðým bir hedefimi size hatýrlatayým dedim.
Ýzmir körfezinin ayarlarýyla oynamaya devam..
Yakýnda klibini göndereceðim.
Doya doya izlersiniz.
Öpaj canlar.
Not: Yazým tamamen tahtacý kurusu içindir.
Eplas nasýl bir þirket son beþ senede ne kadar Yatýrým yapmýþ diye bir baktýn dolara çevirirsen 2 milyon dolar![]()
vizyonsuz yöneticilerin elinde her geçen gün erimiþ bitmiþ
Rahmetli Kemal zorlu döneminde þirket eriyip durdu
Sibel de babasýna benzerse yandýk inþaallah dedesine benzer þirketin içine saplandý bu vizyonsuzluðu köhneleþmiþ yapýyý temizler.
Babasý hayattayken bunlar þirkette fahrettin ile görüþmeler yapýyordu Sibel fahrettini karþýlýyordu tabiki babasýnýn talimatýyla ilk iþ ondan kurtulmasý gerekiyor
Katraný Kaynatsan Olur mu Þeker, Cinsini Sevdiðim Cinsine Çeker
Yer Ýmleri