M2007J3SY cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
^^TMSF ile defalarca görüþtük, yeni formüller ürettik. Bizim uzlaþma anlayýþýmýz devam ediyor. 2 hafta önce bir toplantý yaptýk, tekrar canlandýrarak devam etmeye çalýþýyoruz. ^^ 28.eylül tarihli egedesonsöz de sn.soyer in beyanatý. 2.konu , dün basmane çukurundaki ÝZMÝR BÞB sine ait yapýlan iþlemler. demek istedigim BÞB buranýn tapusunu almasa yani uzlaþma olmasa bu iþlemleri yapamaz. ama burasý TÜRKÝYE tam 75 senedir nelere ,hangi olaylara þahit oldum. ÜLKEM , BU DÝNAZORLAR yüzünden ne çok kayýplar verdi. sn.bþk burayý dolduracak ,sýkýþýracak ama üzülerek söylüyorum burasý ibretlik bir alan olarak kalacak !!!. eger takas olduysa eplas için daha avantajlý imarlý arsa veriliyor. HAYIRLISI NE ÝSE O OLSUN. o kadar çok çukur gördümki ; hiçbirisi basmane çukuru gibi nazlanmadý ,ömrümü yemedi .sn k.zorlu yu yuttu . ürettigi stres yüzünden sýra bizlerde. kalýn saglýcakla.
Belediye çukurda kendi kafasýna inþaata baþlayacak deðilya , herhalde çukuru çevreleyen istinat perdelerini tutan kazýk , ankraj vs imalatlar çürüdüðü için göçme riski artmýþ olabilir , orta ölçekli bir iþe giriyorlarsa yakýnda basýnda ne çalýþma yapýlýyor okuruz diye düþünüyorum .
https://www.gundemebakis.com/basmane...-takas-arazisi
ikna edilirse ve sosyal amaçlý ise SN.CUMHURBAÞKANI bitirin bu iþi der.
sunu merak edýyorum , ýzmýrlý degýlým basmane cukurunun orayada gýtmedým, gorsellerde gordugum kadarýyla burasý zaten golet olusmus, varsa temel vs zaten su altýnda yýllardan berý, curume ýsý vs yený mý akýllarýna gelmýs ? 20 yýldýr yený mý yagmur yagdý da doldu orasý, yený mý su altýnda kaldý ký onlem alýnma geregi ! duyuldu, anlatýlmayan farklý bý durum var görünürde, þirket yalan dolan zaten býlgý verýyo vermýyo, belediye nýye gecýstýrýyo konuyu, geçen istanbuldaký yerle ilgili remax satýs sorumlusu ýle gorsutum , orasý kapanmýs dedým, yoo halen azar azar ýs yapýlýyo burada dedý, burasý neden boyle devlet sýrrý hayret, tapu alýnacak da býlgý mý verýlmeyecek, en son tapu parsel pesýne dusurecekler mýlleti
Okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr.
Yer Ýmleri