Patronda tabiki çok lot var ama gözü doymak bilmiyor.Aslýnda az çok sonradan görmeleri tanýyanlar bilir.Bu tip partonun paraylada iþi yoktur.Zaten kopmuþtur.Onun yegane amacý kimseye kazandýrmamaktýr.Böyle tatmin olurlar.Þeytani bir vasýf.Zebaniler bu huyu çýkarmak için etkili yollarý bilir.Umudumuz diðer tarafta derileri yandýkça tekrar pür-ü pak çýkýp tekrar tekrar yanmasýdýr.Ateþi bol olsun
Mal çok az. Neye göre ? Dolaþýmdki hissesinin çoðu mu demek. Bedelsiz öncesine arttýrdý mý? azalttý mý? demek. Altýndaki sorular bunlar herhalde. Sn.Egeduk e katýlýyorum. Malýný arttýrýp süründürür mü? bizle bekliyor öyle mi? Bedelsizde baþvuru hepsi için c grubu yapýldý. mzhld de ayný þekilde. O yüzden arttýrým oraný ile bizlerin aldýðý oran farklý çýktý. Farklý okumalar oldu. Tahtayý çok boþ býrakmayacak kadar vardýr ellerinde bence. Kim yapar tersini? hele bunlar. Aþaðý süzülmede bunu göstermiyor mu? Bence bu kadar net. Ýki hisseyi ayný fiyata getirme operasyonundan sonra bedelsizler döneminde bedelsize gelenlere maliyet düþenlere itina ile servis edildi. Hele ekürisinde pozisyonlarý daha azdýr. Çeþke çoðu onlarda olsa ve bundan emin olsam pozisyon açarým kendi adýma.
bofa nýn bu hissede iþlemlerini anlayan varmý acaba , hergün oradan oraya hisse alýp veriyor , ben 2 gün önce deneme amacýyla sadece 100 alým verdim ve anýnda 1 kademe yukarý tepki verdi ,az önce gözümün önünde bofa 100bin lotu tek kalemde vakýfa sattý veya virmanladý ama fiyat yerinden kýpýrdamadý
Borsa düþüyor
Eplas þelale olmuþ akýyor
Dip neresi belli deðil
Yatýrýmcý pazarcý þemsiyesi ile nikah kýymýþ durumda
Ama Marshall Boya ve Teknik hissesi dur durak bilmiyor bu hissede ayný borsada iþlem görüyor
Eplas ýn Marshall dan neyi eksik ki?![]()
Borsa bugünde kan kaybetti
Dünya için gerekli kanlar bulunamýyor
Endeks yüzde eksi 3.33
Banka endeksi yüzde eksi 4.36
Bazý haberler mi var acaba?
Bankalar bir türlü kafayý kaldýramýyor
Felaket tellallýðý yapmak istemem ama
Kahpe Ýsrail kara harekatýna baþlarsa
Dünyayý þimdilik iyi günler hiç beklemiyor![]()
Yer Ýmleri