Devre kesti yine.
Kulaklarý zonkluyordur yine bazýlarýnýn.
Devre kesti yine.
Kulaklarý zonkluyordur yine bazýlarýnýn.
Merhaba,
Bir insan babasýnýn yanýnda yetýþmiþ, babasýnýn yatýrýmcýsýna senelerce zulmettiðine þahit olmuþ ve babasýný defnettikten sonra,
babasýnýn yaptýðý zulmü arttýrarak devam ettiriyorsa;
Mayasý bozuktur...
Ve bu insanýn annesi, senelerce hem kocasýnýn yaptýklarýna þahit olmuþ, kýzýný da ona göre yetiþtirmiþ, kocasýný kaybettikten sonra,
kýzýnýn yaptýðý zulümleri görmezden geliyor ve durdurmuyorsa;
Sütü bozuktur...
--------------------------------------------------------------------
Hayatým boyunca bir çok mayasý bozuk ve sütü bozuk insan gördüm.
Ýkisine birden çok nadir rastladým.
Hem mayasý, hem de sütü bozuk bir insana denk geldik vesselam.
---------------------------------------
Analiz kardeþimizin bir kaç gün önceki paylaþýmý;
2,5 yýl önce endex 1200 Eplas 49
Þuan endex. 7430 Eplas 40
Utanmazlar, hissenin binde bir bile düþmeye hakký yok!
-----------------------------------------
Kýz böyle,
Anne böyle olunca..,
Aklýma gelen,
Adam masum muydu?
Neticeye bakýnca,
Ölümü þüpheli görünmeye baþladý.
---------------------------------------------
Saygý ve selamlarýmla,
Sibel zorluuuuuu
Ýnþallah yatýrýmcýdan aldýðýn ahlar tez zamanda seni vurur
Allah katrilyon kere belanýzý versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
2,5 yýl önce endex 1200 iken 49 olan fiyatý endex 7500 olmasýna raðmen 40 liraya düþür
Utanmadan endex salýnca en önde koþþþþ
Lanetlerrrrr
Karaktersizlerrrr
Utanmazlar
Ýnsan içinde utanmadan nasýl dolaþýyorsunuz
https://www.youtube.com/watch?v=6Mom1-I_KCQ
bu vidio yu çok sevdim . daha ileri teknolojinin ayrýntýsýný biliyorum. emperyalistler ; TÜRKLERÝN SABRINI SAKIN ZORLAMAYIN. SAHAYA ÝNÝLDÝGÝNDE GÜCÜN KÝMDE OLDUGUNU GÖRÜRSÜNÜZ. ben, sizlerin yerinde olsam istanbul cumhuriyet kutlamalarýný çok ayrýntýyla bir kez daha seyredin . o gösterideki dronlarýn kusursuz yazýlýmla neler yaptýgýný gözlemledim. fazla yazýya yoruma gerek yok. ÞÝMDÝ ,KARADA DENÝZDE HAVA ROBOT KOMUTANLIKLARI ÝLE MASAYA OTURURSUNUZ. kimbilir ; belki , eplas yatýrýmcýlarý olarak bizlerinde katkýsý vardýr diye düþünmekteyim. umut iþte ,400.000.000tl teþvik ,üçsenedir yapýlan global özel kodLU sýr gibi saklanan KALIPLAR. o umut olmasa bu teknolojilerde bu kadar bilgi sahibi olunurmuydu. UMUT ÝÞTE , BELKÝDE SABIR KENDÝNÝ ÖRDÜGÜ KOZALAKLA KORUMUÞ...farketmez , ömrümüm son çegreginde umudun ürettigi mutluluk hormonu sayesinde saglýklý yaþayorum. kalýn saglýcakla.
Sayýn Nil35
2,5 yýldýr üstelik borsa 7 kat artmýþken yatýrýmcýnýn parasýný pul eden þirket sahibi için bravo sen çok yaþa sibel zorlumu diyelim
Hiçbir iþ vizyon vs kapý atmayan sibel zorlu için ne kadar baþarýlý yatýrýmcýyý iyi belliyor çol yaþs büyüksün sibel zorlumu diyelim
2,5 yýldýr yok usd borç davasý, yok borsa dýþý hisse satýþý,yok tahsisliyle fiyatý sürekli düþürenlere yaþa bravomu diyelim
Yatýrýmcýyý kurt, kuþ yatýrýmcýyý bellerken hiç ses çýkarmayan sibel zorluya duamý edelim
Yer Ýmleri