3-4 sene önceki ederinde bir kaðýt ve halen patronlar doymamýþ mal toplamaya.
Ne aç gözlü varlýklarsýnýz siz kahhhhpeler.
3-4 sene önceki ederinde bir kaðýt ve halen patronlar doymamýþ mal toplamaya.
Ne aç gözlü varlýklarsýnýz siz kahhhhpeler.
Yatýrýmcýya 3 yýldýr çektirdiðiniz çile için Allah bin belanýzý versin sürüm sürüm sürünesiniz kolay ölmeyesiniz
Þsizler paramýzý pul ettiniz 50 lira olmasý gereken hisseyi hala 7 lirada süründürüyorsunuz
Kolay ölmeyesin sz kolay ölmeyesin
Hayallerimizi paramýzý rýzkýmýzý çaldýn borsanýn 1200 den 10700 gittiði 3 yýlda paramýzý çaldýn
Sürüm sürüm sürünmeden ölmeyesin
Tugay'dan TMSF'ye flaþ teklif: Binayý yapýn, Basmane'yi alýn!
Ýzmir Büyükþehir Belediyesi ve Tasarruf Mevduatý Sigorta Fonu (TMSF) arasýnda Basmane’de 27 yýl önce inþaatýna baþlanan ancak açýlan davalar nedeniyle temel seviyesinde öylece kalan Basmane çukuru için görüþmelerini sürdürüyor. Bu görüþmeler sürerken Baþkaný Cemil Tugay’dan sorunun çözümü için yeni bir öneri bulunduðu iddia edildi.
erhangulenc.com'da yer alan habere göre; Tugay’ýn, TMSF’ye “Bizim Konak’ta depremin ardýndan yýkýlan hizmet binamýzý yeniden inþa edin karþýlýðýnda biz de size Basmane’deki yüzde 30 hissemizi verelim” teklifinde bulunduðu öðrenildi. TMSF’nin bu öneriyi deðerlendirmeye aldýðý belirtildi.
GEÇEN DÖNEM DE GÖRÜÞÜLDÜ
Büyükþehir Belediye eski Baþkaný Tunç Soyer döneminde de sorunun çözümü için TMSF ile görüþmeler yapýlmýþtý. Bir ara belediyenin söz konusu arsanýn tamamýný almak için karþýlýðýnda TMSF’ye baþka bölgelerdeki arsalarýný vermesi gündeme gelmiþti. Ancak bu takas gerçekleþmemiþti. Ayrýca Büyükþehir’in 10 yýl vadeli olmak üzere buradaki tüm hisseyi 850 milyon liraya almasý konusunda da mesafe kat edildiði belirtiliyordu. Ancak, o opsiyon da gerçekleþmedi.
Basmane’deki projede belediyenin yüzde 30 hissesi bulunurken projenin içinde de bir belediye hizmet binasý yapýlmasý þartý da bulunuyor. Ancak Baþkan Tugay’ýn o hizmet binasý yerine Konak’taki hizmet binasýnýn tamamlanmasýný istediði ve TMSF’ye bu çerçevede bir öneri sunduðu kaydediliyor.
sen arz olduðundan beri haftalýk grafikte en yüksek hacimleri yapacaksýn bizde böyle aþaðý yukarý ile korkacaz öyle mioyna devam
L.n ahiretliðim..
Sayende tesla ya biniyorum.. Story býrakýyorum. Gitti paraciklarým diye izlersin..
https://www.instagram.com/s/aGlnaGxp...d3bmUxeGx3NQ==
Seni seviyorum.
Ama tersten..!
Kitledim seni..
y.vþ.kkkkkk
Son düzenleme : hekimoglu; 05-07-2024 saat: 11:35.
Ne yaparsan yap senden bir adým önce olacaðým..!
Senden o karlarý çatýr çatýr alacaðým yaþadýðým sürece ..!
Ölene kadar ensendeyim ..
Ha öbür taraf varsa orda da en büyük düþmanýn benim .!
Tahtada çok güzel lezzetin var. Söylemeden edemeyeceðim.
Amatörce çalýþan algoritmalarýna boþa para ödüyorsun.
Gerçi sana dokunmuyordur illegal çalýþtýðýn için.
Kokuyorsunuz..
Toprakta temizlemez sizi..
Ruh ve sinir hastalýklarý merkezi izmir ..
Özellikle 31 hastasýsýnýz.
Belli ki parayla iþ görüyorsunuz.
Kýz tavlayacak bile karizmanýz yok.
g.tten bacaklýlar..
Az vücut çalýþta vücudun þekle girsin.
Her þey para deðil.
![]()
Merhaba,
Oro*pu yine en düþükten kapatmýþsin!
Diyeceðim de, demiyorum...
Zira, kötü sýfatlar ve küfürler üzerinizde kirleniyor...
Sizler için uygun bir kelime yok.
----------------------------------------------------------
Hatýrlatayým;
Yatýrýmcýsýna zulmeden, kazandýrmamak için elinden gelen her þeyi yapan bir iþ adamý vardý...
O adam topraðýn altýna girdi..,
Önce milyonlarca kurtcuða dönüþtü, sonra çeþitli sineklere..,
Kelebek olmak istiyordu hayattayken ama, olamadý.
Þimdi toza dönüþtü..,
Bir tek kemikleri, diþleri ve kýllarý kaldý...
Þimdi mezarý açýp baksanýz,
Gülüyor sanýrsýnýz...
-----------------------------------------------------------
Siz de öyle olacaksýnýz.
En kýsa zamanda inþallah.
Her yatýrýmcý arkadaþýmýn , her birinizi topraðýn altýnda gülerken yattýðýnýzý görmesi dileklerimle.
Çabuk ölmenizi diliyorum.
Sýradaki!
2 S den birisi...
Amin.
Ýyi bir akþam diliyorum.
Saygý ve selamlarýmla,
Yer Ýmleri