Ýnþallah bu sefer bir sonuç alýnýr.
M2007J3SY cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ýçeriden bilgi alanlar þirket batýyorsa söyleyin de biz de son anda atlayalým gemiden bari.
Uzun zamandýr kimse yazmýyor zaten
Herkes býrakýp gitti þirketi. Kurtuldu.
Parasý gitti ama en azýndan bu psikolojiden kurtuldu
bu hissenin en eski ,en sadýk yatýrýmcýsý sn. doktor dur , eðer oda satýp gitti ise kaðýtta eskilerden kimse kalmamýþ demektir .Bu hisse yýllardýr herkesi öyle býktýrdýki ben dahil kimsenin yazasý gelmiyot .
Firma nýn basmane ile ilgili son açýklamasýna bakýnca olasý bir tmsf ye devir ile belediyenin aradan çýkmasý sonrasý yapýlabileceklere tamamen hazýrlýksýz ,isteksiz vede vizyonsuz olduklarý görüyorum ,
Hocam, benim gibi basit bir yatýrýmcý bile seçimlerden itibaren takip ettiðim bir husus bu. Hem yeni baþkan, hem hükümet tarafý seçim öncesinde ve yeni baþkanýn seçim sonrasýnda açýklamalarda hep vardý.
Bundan habersiz olma ihtimalleri yok. Ama ya malý az. Biraz daha toplayýp öyle götürelim diyorlar.
Yada her zamanki gibi " ben en iyisini bilirim.bunu yatýrýmcýlarýn bilmesine gerek yok. kapsýz þekilde þirkette malý götürdüðüm gibi bu iþte de ayný mantýkla hareket ederim" düsturuyla hareket ediyorlar.
Merhaba,
Dr Abinin sattýðýný düþünmüyorum Þevkidede. Daha önce malýnýn %40 ýný satmýþ ve elinde 1M-1.2M hisse kalmýþ olabileceðini yazmýþtým ve buna bir yorum yapmamýþtý.
Þirketin aldýðý ÝSO belgesi ile çok mutlu olduðunu yazmýþtý. Daha sonra Hekimoðlu'nun kendisini kýsýtlamasý ile yazýlarýna son vermiþti.
Son fikirleri nedir, ben de çok merak ediyorum. Hekimoðlu bu konuda fikir verebilir.
Basmane'yi doldurdular, herhangi bir açýklama gelmedi. Cehennemin dibindeki þahýs olsa, orayý doldurtmaz yada ne gerekçe ile doldurulduðunu açýklardý.
Bunlar; cinsi bozuk, mayasý bozuk, sütü bozuk, soyu bozuk ve bütün kötü, adi sýfatlarýn aþaðýsýnda olan, þirketin duayeni ölmüþ iken ders almayan, insani deðerlerden tamamen uzak ve insan olarak nasýl evrimleþtiði bilinmeyen canlý topluluðu.., tam bir sýnýflama yapamýyorum.
Sýradaki de bugün yarýn ölecekken, neyin peþindeler onu da anlayamýyorum.
Bütün iþ camiasýnýn bunlarýn yüzüne tiksinti ile baktýðýna eminim.
Ortalama endex 10.000 iken, sen hisseyi 1.200 seviyesinde tutuyorsun.
Senelerdir tek bir iyi Kap yok.
Allah'ýn sabrý da taþmak üzeredir...
Ýyi bir hafta sonu diliyorum.
Saygýlarýmla,
Merhaba,
Bu mesajýna tepki gelmediðine göre, herkes ayný fikirde olmalý...
Ama çifte koruma ve extra tedbirlerle yap. Bunlarý günde yüzlercesi yaptýðý için ne tür hastalýk geleceðini bilemezsin.
Ben de "Aðzýnýza sý*ayým" diye yazmýþtým da, bir kaç gün sonra, bo*umun aðýzlarýnda, bedenlerinde kirleneceðine kanaat getirdiðim için vazgeçmiþtim.
Kadýnlarý yarým býrak, alýþkanlýk yapmasýn. Erkekleri daha uzun süreli yap, alýþkanlýk yapsýn...
Ýyi bir hafta sonu diliyorum.
Saygý ve selamlarýmla,
Yer Ýmleri