Katýlýmda bulunmak isteyen olursa hisse net egyo sayfasýna bekliyorumdans baþladý
![]()
Katýlýmda bulunmak isteyen olursa hisse net egyo sayfasýna bekliyorumdans baþladý
![]()
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Arkadaþlar , hissede yeniyim.
Basmane çukurunda bizim þirketin payý ne kadar,
Bu konuda bilgi veren olursa , þimdiden Allah razý olsun.
Belki de bu konu hakkýnda en iyi cevap verecek olan Sn doktor33'dü... Ben uzun zamandan beri bu sayfayý takip edemiyorum. Yine de en iyi cevabý o verirdi. EGYO sayfasinda da bu sorunuza cevap verecek olan yok hepsi uçak modunda![]()
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Üstad egyo yatirimcisinin en iyi huyu beklemek bizler antrenmanliyiz.inþallah Mazhar ve eplas yatýrýmcisida istifade eder.
Eskiden ne kalemi kuvvetli cesur üstadlar vardý; doktor33, ercanbay þimdide en iyi analiz eden ve takip eden yatayseyir teþekkürler emeklerinden dolayý
Yýllar önce %11 izmir bþb
%89 ege yapý
Ege yapý güçbirliði holdingin
Güçbirliði holding in %98.5 i ise eplasýn
Fakat ege yapinin egs banka borcu nedeniyle
Ege yapinin bu arsasý uzerinde temlik konur..
Egyo nun buradaki payý bu borcun karþýlýðý olmalý
Bu sefer tmsf güçbirligi holdingin egsbanka olan borcu karsiliginda arsaya ortak oldu %18 kadar diye biliyorum..
Tmsf ile alacak verecek kalmadý..
Belediye kendi payindan vazgecip karsiliginda eski bþb arsasina yeni bina yapilmasini kabul.etti diye biliyorum..
Su an tmsf %30, eplas ve egyo toplami %70 gibi görünüyor
Egyonun payý burada %10 u geçmez zira iþ ortakligiydi onunki
Yani eplasýn kýlçýksýz bir %60 civari payi olmasi lazim
Bu arada inþaat alanini tekrar 104 bin metrekareye cikariyorlar..
Avm ve rezidans yapilirsa
Metre karesi en az 30 bin dolardan hesaplayin hasilat tutarini..
Ancak ne yazik ki egyonun payini net ben de bilmiyorum..
3 milyar dolarlik bir hasilata ulasilabilecek bir yer
Egyonun payý egs bank uzerindendeki payi karsiligi da olabilir
O donem verilerine ulaþmak çok zor tabii
Bakalim sonu nasil olacak
Ahlaksýzlýklar o kadar fazla ki, her gün çatýr çatýr insanlar ölüp gidiyor da yine de hak hukuk dinlemeden yatýrýmcýlarýný mahvediyorlar.
Gerçekten yazýk. Ýnsan doymuyor iþte.
https://www.egedesonsoz.com/basmaned...m-parasini-ver
Burada da geçmiþi anlatýyor ama tam doðru bilgiler mi bilmiyorum hocam.
M2007J3SY cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri