Toplumlar genelleme olarak,
Haklý olana deðil,
Güçlü olana destek verir [emoji845]
Dünyanýn hiçbir zaman kaos tan kurtulamamasýným ana sebebi budur zaten...SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toplumlar genelleme olarak,
Haklý olana deðil,
Güçlü olana destek verir [emoji845]
Dünyanýn hiçbir zaman kaos tan kurtulamamasýným ana sebebi budur zaten...SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünyanýn En Zor Ýþi; Cahil Birine, Kandýrýldýðýný Anlatmaya Çalýþmaktýr
Marketlerin zerre kdr suçu yok. Ülke ekonomisini yönetmek yerine uyuyan ekonomi bakaný(ki ekonomiden zerre kdr bilgisi yok) ayný þekilde damatda aynýydý 2 aylýk ders alma ile adam bir ülkenin sözümona ekonomisini yönetti!.
Bu ülkeye, potansiyeline yazýk tek kelime ile YAZIK.
Ýlginç bir baþka olay ise, 3 sene önce fakiran marketi görülen 3 harflilerin sosyete marketi muamelesi görmesi. Tarým krediler 3 harflilerden en az %15 daha pahalý gidin bi bakýn fiyatlara
Adam yerine koydum, soru sordum sana.
Basit bir soru.
"%4 marjla çalýþan marketi enflasyonun sebebi olarak göstermek cehalet deðil de nedir" dedim.
1 gündür cevap yok.
Kul hakký yiyen bu çakma müslümanlarý desteklediðiniz için ahirette fitil fitil hesap vereceðinizden habersiz bu dünyadaki sefil hayatýnýzý yaþayýn bakalým.
Ýþte size cehaletin bedeli:
Bu dünyada sefalet + ahirette fitil.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Adam tepeden %6 çakmýþ hala gak guk![]()
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Zaman geçiyor..
Cevap yok..
Utanma, arlanma hiç yok..
Adýný doðru düzgün yazamayacak adamlar gelmiþ iþini yapan patrona terörist yaftasý yapýþtýrýyor.
Yatacak yeriniz yok.
Devam edin kul hakký yemeye çakma müslümanlar..
Fitil fitil..
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Geride sýðýr sürüsü diye millete hakaret eden mal biri var.
Boþuna býk býk etme ,senin muhatabýn o cobandir.
Sanal biti...
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Yer Ýmleri