Bakýþ açýsý vadeye göre deðiþir. Ben saatlik grafikten gir çýk yaparak oyunu oynadýðým için stop olup tekrar giriyorum Bim e. Tabi her hareketi buraya yazmýyorum yanlýþ yönlendirme olmamasý için.
O yüzden hep seanslýk deðil en azýndan kýsa vade yorumlarý yazýyorum.
Ama Mesela bugün geri alým beklerdim. Çünkü bu endeskte böyle düþme olmamalýydý. 100k lot alsalar tahta biraz toparlanýrdý. O yüzden ben çok kýsa vadeciolsam da, eðer orta uzun vade hisse alacak olsam Bim almazdým. Kimse kýzmasýn. Patron böyle günde topa girecek
Bim þu an gün içi trade tahtasý gibi oldu. Önce buna izin vermemesi lazým patronun. Uyandýralým kendisini.
Aracý kurumlar endeks yukarý çýkarken mal alýp sonra KY ye satýyor. 2 haftadan beri KY ye çok mal verildi diye defalarca yazdým.
Teknik olarak bugün 8 günlük ort. Yý kýrmadan hemen üstünde kapattý. Yani kýsa vade daha sat vermedi. Buradan sabah yukarý yönlü tepki de beklerim. Ama olmazsa da stop olmak lazým. Ya da 20 günlük 50 gün ort. Lara stoplu çalýþmak lazým. Ama tutacaðým diyenler bu yorum haricidir
Mi Note 10 Lite cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

olsam da, eðer orta uzun vade hisse alacak olsam Bim almazdým. Kimse kýzmasýn. Patron böyle günde topa girecek
Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri