Alýntý Originally Posted by marsares Yazýyý Oku
Kesinlikle katýlýyorum. Aralýðýn son günlerindeki iletimde de benzer þeyler söylemiþtim. Hiçbir varlýk, bu enflasyonist ortamda, sadece TR özelinde deðil, Dünya genelinde de uzun süre ucuz kalmaz.

BIMAS özelinde de, neredeyse iki yýldýr yatay trend var, ben bu süreci akümulasyon/ toplama evresi olarak deðerlendiriyorum. Yani, aðlayýp sýzlanmadan çok burada büyük bir potansiyel görüyorum. 2015 Aðustos Diesel skandalý sonrasý DOAS, uzun süre süründüren SISE, ARCLK, TOASO, daha geçen Aðustos'ta 90TL civarý iþlem gören TUPRS gibi örnekler önümüzde oldukça çok da umutsuzluða kapýlmaya gerek yok.

Bir bakkalýn içindeki ürünlerin hemen hepsinin fiyatý son 6 ayda min %100 artýp da, o bakkalýn kendisinin fiyatýnýn artýþ öncesi deðerlerde uzun süre kalacaðýný beklemek pek de gerçekçi olmayacaktýr. Zaten bakkalýn sahibi de, bu gerçeði bildiði için, kendi þirketinin paylarýný alýyor diðer hissedarlardan.

Tabii, þöyle bir durum da var, elbet bu tren bu duraktan kalkacak. Ancak, duraða saatler önce gelip bekleyenler için beklemek elbette daha sancýlý geçecek/geçiyor. Trenin sesini duyup 10 dk önce gelenler de ayný trene binecek, ama bekleme sürecinde baþka biryerlerde dolanýp kar etme þanslarý da olacak.
Ben sabýrla beklemedeyim. Bu arada ekrana bakmayý hatta borsa ile ilgilenmeyi de kestim. Sadece günlük kapanýs fiyatý alacam. Diðer hisselerin fiyatýný da takip etmiyeceðim.
Ekrana çok bakan çok hata yapar.
En iyisi hic bakmamak.
Hedef fiyatýma gelince aðaçlarý budarým.

Mi Note 3 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi