Kaç milyonluk mal alacan aþaðýdan, akþama kadar haber yapýþtýrýp duruyorsun...azimle iþeyen mermeri delermiþ di mi ne de olsa!
Kaç milyonluk mal alacan aþaðýdan, akþama kadar haber yapýþtýrýp duruyorsun...azimle iþeyen mermeri delermiþ di mi ne de olsa!
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Çimentoda üretimin uzun süre durma korkusu baþladý - Dünya
Doðal gaz kesintisi en fazla enerji tüketimi yapan ikinci sektör konumunda olan çimentoda fýrýnlarda arýza korkusu baþlattý. Çimento Endüstrisi Ýþverenleri Sendikasý'nýn (ÇEÝS) verdiði bilgiye göre, 56 entegre tesisin üretim yaptýðý sektörde, doðal gaz kesintileri nedeniyle büyük bir bölümünün illere göre üretime ara vereceði belirtilirken, bu durumun fýrýnlarýn içindeki tuðlalara zarar verme riski yarattýðý kaydedildi. Doðal gaz alamadýðý için fýrýnýn içindeki tuðlalarýn dökülmesi nedeniyle bozulan bir fabrikanýn 9 aya kadar üretimden kopabileceði kaydediliyor.
Enerji yoðun bir endüstri olan çimentoda doðal gazla, döner fýrýnlarýn tavlama diye tabir edilen ilk ateþlenmesi sürecinde önemli bir role sahip olduðunu aktaran ÇEÝS yetkilileri, "Söz konusu ateþlemenin fuel oil kullanýlarak da yapýlmasý mümkün, ancak bu çok kullanýþlý ve tercih edilen bir alternatif deðil. Sektörde yaklaþýk 15 yýldýr aðýrlýklý olarak doðal gaz ile ilk ateþleme yapýlmakta. Bundan dolayý, doðal gaz kesintisi olan dönemde devre dýþý olan fýrýnlarýn, yeniden devreye alýnmasý sürecinde zorluk yaþanacaðýný söyleyebiliriz." ifadelerini kullandý.
dün sabah 99 olan PGS vadeli..
91 de.. %10 aþaðýda..
VOB ÞUANDA 2181
Eðer 17 bar kapanýþý 2185-86 üzeri olursa LONGLAR ÇOÞAR...(52 dak. var)
kamu hizmetidir.
formasyonlar var ama genel 3 kuralla pek uyumlu olmadýðýndan dikkate almadým.
Yarýn mý çoþar o zaman.
Yada geçe mi SM-G975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Görünüþe göre akþam pazarý pahalýlýðý olucak, neye niyet neye kismet
Borsada fýrsatlar hiç bitmiyor, bizde þort cetonu ataruk belki
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
1 gün aradan sonra yine dünyanýn en güçlü borsasý olduk , bugün uzak ara en çok yükselen borsasýyýz, Allah belanýzý versin bademler hala 200 binlere gidecem diþye uðraþýyonuz...
Yer Ýmleri