-

Originally Posted by
Ex2000
İşbankası 1$ ve üstü
Akbank 1 $ ve üstü
Garan 1,5 $ ve üstü
YKBNk 0,6 $ ve üstü
VAKBN 0,8 $ ve üstü
....
olabilir mi?
Vade 1 yıl!
Yatırım tavsiyesi değildir. Yanılma payım %100
Herşey çok güzel olursa daha fazlası bile olur
Herşey çok güzel olmazsa bişe olmaz
-
markete gittim...her zaman aldığım peyniri bugün %50 zamlı aldım...emeği geçenlere teşekkürler...ekonomi çok iyi...şahlandık hamdolsun...
-

Originally Posted by
TÜRKOĞLU
markete gittim...her zaman aldığım peyniri bugün %50 zamlı aldım...emeği geçenlere teşekkürler...ekonomi çok iyi...şahlandık hamdolsun...
Boyle bir fakirlesme hizi yok. Sefalet endeksinde tuikin acikladigi rakamlarla bile Arjantini gecmisiz. Issizlik super enflasyon bir tik otesi arkamiza yaprak koyup gezecegiz.
-

Originally Posted by
TÜRKOĞLU
Az önce pazara gittim elma 7 portakal 10 mandalina 15 hurma 16 adam gibi limon 10 patatesn3 kilo 20 havuç 9 geçen sene bir kısmı yarısı bir kısmı 3 te 1 ine idi
bir halt olacağı yok.
-
inanılmaz gerçekten ya...böyle bir şey olamaz...şok oldum yemin ediyorum %50 zam ve daha önce de zamlanmıştı zaten...dolar yükselişinde zammı yemişti şimdi bir daha zam...bu hıza kim nasıl yetişebilir ki? ülkenin çok büyük bir kısmı asgari ücretli...bilemiyorum gerçekten...
asıl bomba tabii salatalık...30 TL...hıyar yav 30 TL...

Originally Posted by
Karax
Boyle bir fakirlesme hizi yok. Sefalet endeksinde tuikin acikladigi rakamlarla bile Arjantini gecmisiz. Issizlik super enflasyon bir tik otesi arkamiza yaprak koyup gezecegiz.
-
-
Peynirin kilosu artmışmış..
Onunda çözümü var..
Şekerin kilosu artmışmış.. Taneyle al
Onunda var..
Elektriğnde fiyatı artmışmış
Onunda çözümü var..karanlıkta otur
Meyve pahalı onunda var..
Dilimle al.
https://serbestiyet.com/haberler/eko...r-devri-82960/
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
-

Originally Posted by
TÜRKOĞLU
inanılmaz gerçekten ya...böyle bir şey olamaz...şok oldum yemin ediyorum %50 zam ve daha önce de zamlanmıştı zaten...dolar yükselişinde zammı yemişti şimdi bir daha zam...bu hıza kim nasıl yetişebilir ki? ülkenin çok büyük bir kısmı asgari ücretli...bilemiyorum gerçekten...
asıl bomba tabii salatalık...30 TL...hıyar yav 30 TL...
Saka degil bir tik otesi sokakta yagma arkamiza yaprak koymak. Evlerden irak 5 yil daha bu kafa ulke yonetsin neler olabilecegini dusunmek bile istemiyorum.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri