Heralde bugün tabandan hisse alanlarý yarýn yüzde2 ile mükafatlandýracak Pala, Ayasofya abi
Skoru garantiye alýyým baðri
Bende tabandan hisse aldýydým.
Yarýn pala madik atmasýn
2124 þort
Heralde bugün tabandan hisse alanlarý yarýn yüzde2 ile mükafatlandýracak Pala, Ayasofya abi
Skoru garantiye alýyým baðri
Bende tabandan hisse aldýydým.
Yarýn pala madik atmasýn
2124 þort
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Muhtemelen Avrupa'da bir kýsým ülke Putin'e daha da ileri gitme yoksa swit gibi daha aðýr yaptýrýmlar gelecek hem sen hem biz zarar göreceðiz dediler
Bist100'de yarýn için %2.5 ile %3'lük bir yükseliþle günü kapatma ihtinali olabilir diye düþünüyorum.
Ama savaþ hikayesi farklý noktalara evrilebilir.
TV'de ABD Ukrayna'ya 17 bin paralý asker yerleþtirdi, sokak savaþlarý vs olabilir dendi.
Öte yandan Ukrayna dümdüz bir ülke, silah sýkýlan yeri muhtemelen Ruslar havaya uçurur, Afganistan gibi olmayabilir.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Bir kaç gün anlýk haberlerle fiyatlamalarýn olabileceði temkinli olunacak bir dönem
Mi Note 10 Lite cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bugün tabandan
10000'er lot BÝLUMUM hisselerden aldým.
Örneðin ISCTR, yerimde olsanýz ne yaparsýnýz?
Bir kere yorumlarýmýn alýntýlanmasýný istemedim.bu benim tercihimdir.
VOB- ORTA VADE HÝSSE FARKLI ÞEYLER..HA TEKNÝK YORUM YAPILMIÞ..O YANLIÞ MI DEÐÝL MÝ ONA BAKILIR.
vobda bu gün 10 milyon iþlem yaptým..istersen bak..vobda defalarca trade ederim..(saat 17: 50 sol altta)
hisseci-temettücü vobu asla anlayamaz..karý sakladým..burada zarar eden varken paylaþmak olmazdý.
![]()
Yer Ýmleri