Originally Posted by
ABKA
Allah kimsenin basiretini bağlamasın...RUSYAnın köp.... ÇEÇEN lider, Putin uğruna savaşmak için Ukranya ya militanları göndermiş...
MÜCAHİT Şamil Salmanoviç Basayev İN kemikleri sızlıyordur...
Merhametten uzak,zalim PUTİN Suriyeli halkın üzerine bomba yağdırırken en ufak tepki göstermişler mi?
Siyasete,insanlara,dava liderlerine vs...hepsine olan güvenimi yitirdim...Gücü eline alan ya diktatör oluyor ya da menfaatlerinin ,nefsinin kölesi..
Yavaş yavaş benimle aynı frekansa geliyorsun abka…hatta Twitter da benzer şeyler yazıyorum bir haftadır.
Benim için en önde evrensel, insani değerler gelir. Mesela bugün yılmaz ozdil zelenskiy e giydireceğim diye baya yalamış Putin’i…zaten sevmezdim adamı. Bu adam sırf iktidara giydiriyor diye mafya liderine bile kahraman muamelesi yaptı.
Önce ilkeler gelmeli, maZlumun dini, dili, ırkı olmaz zaten. Putin’e karşı olmak, ABD nin yanında olmak değil. Kim emperyalist emellerle bir yerlerde kan akıtır, hep karşı durmalıyız, kim olursa oksun, neresi olursa olsun.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri