Originally Posted by
gundwane
Borsadan çok iyi anlýyorsun aslýnda..
Ama borsanýn algý olduðunun da pekala farkýndasýn..
Ýþin gücü algý oluþturmak burada..
Bütün major hareketler öncesi gelip burada algý kasýyorsun..
Hepde süper kardasýn ama..Ýlginç..
Birden çok nickle de takýldýðýný düþünüyorum ama tabi isbat edemem..
15 senedir hisse net üyesiyim..Senin gibileri çok gördüm..Ýlk zamanlar (ne yazýkki) vay be bi bildiði var ki devamlý yazýyo diye düþünürdüm..Açýk söylim acemlik zamanlarýmda etkilenmedim de deel o eski ALGI cýlardan..
Yalnýz nette böyle dolanýp ALGI çalýþmasý içinde olmak içinde biraz ruhsal saðlýðýn yerinde olmamasý lazým..
Ekþi sözlük ergenleri gibi hepsi bu algýcýlarýn..
3 aþama var..
Dalga..(bu aþamada çok para kazandýðýndan da bahseder)
Hakaret..
En sonda da küfür..
Hiç þaþmaz bu sýra ile gider..
gundi açýk açýk söyliyim seni de pek sevmem..öyle sokak aðzý fýþkýrtma vs laflarý beni de irrite ediyor..ayrýca sürekli komplo teorileri kurman, sürekli hikaye anlatman (hisse topiklerinden biliyoruz bu hikayeleri) boþ iþ geliyor bana.
ama yukarýda yazdýklarýna katýlýyorum...burada iþi gücü algý yapmak olan 2-3 kiþi daha var..biri de keremalkin dede...nerde bir karýþýk durum var, hemen yok %5 aþaðý, yok %10 aþaðý..yok taban oluruz, yok o yok þu..kerem dede bunu iki yönlü yapýyor, muhtemelen iki yönde de abartý hareket olsun da yolumuzu bulalým derdinde.
ama bazý tipler sürekli bir yönde gaz verme derdinde...sorsan kral trader, her durumda iki yönde iþlem yapar...ama iþi gücü aþaðý yönde algý kasmak.
neyse..kimin ne olduðunu iyi biliyoruz..22 yýldýr bu forumda, 16 yýldýr da bu baþlýktayým..artýk milletin aðzýný büzüþünden ömer mi diyecek, hasan mý diyecek anlayabiliyorum.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri