Originally Posted by *Bozkurt Ben temettücüyüm diyin yýrttýn, düþsede kazanýrsýnýz çýksada kazanýrsýnýz. Neyse çok sulandý topik ABKA abi burdan thy lönk ekmek yedirir mi Kendi teknik analezime göre 2111 bi ceton lönk Teknik analez varsa kar la kapatýrým.
Originally Posted by ajfa Suda 40 telee diyolla 40 tl de olur ama zamaný gelince alýrýz. Taþýma hamallýðýný yapanlardan. Þu savaþ durulsun pegasus ve thy ýþýnlar. 40 TL için önce 30.30 üstü kapanýþ þart. Mi Note 10 Lite cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Originally Posted by *Bozkurt Ben temettücüyüm diyin yýrttýn, düþsede kazanýrsýnýz çýksada kazanýrsýnýz. Neyse çok sulandý topik ABKA abi burdan thy lönk ekmek yedirir mi Akþam pazarýna dikkat
Originally Posted by ENGRANDMASTER Kendi teknik analezime göre 2111 bi ceton lönk Teknik analez varsa kar la kapatýrým. Ben zararda bekliyon 2191 maliyet 2 dene þortumlan, hadi gine iyisin paralarý katladýn. Ereðli için suda 40 tl olucak diyirler Originally Posted by *Bozkurt Bugün vadesonu Nisan vadeye geçtik bizde 2191 iki dene þortumla
23 mart 128 garan Hamdým Piþtim Yandým
Tüpraþ 500, froto 2000, endeks de 3500 iddiam var. Zaman yok ucu açýk... Mi Note 10 Lite cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Originally Posted by sindoma53 Dayak 2 türlü yenir bir normal , birde ara dayaðý bu yüzden dereyi görmeden paçalarý sývamayýn. kolay gelsin. ara dayak bitti normal dayak baþladý.
Originally Posted by *Bozkurt Ben zararda bekliyon 2191 maliyet 2 dene þortumlan, hadi gine iyisin paralarý katladýn. Ereðli için suda 40 tl olucak diyirler Bu ereðli demir yaýpyordu. Suda küflenir. 40 derler, 30 bile vermezler, Tikkat etmek lazým.
Originally Posted by *Bozkurt Ben zararda bekliyon 2191 maliyet 2 dene þortumlan, hadi gine iyisin paralarý katladýn. Ereðli için suda 40 tl olucak diyirler Eee bende zarardayým, Pala ikimizin parasýný birden alacak gibi.
Forum Rules
Yer Ýmleri