Yarin icin 414milyon teminat tamamlama cagrisi var.
Sanýrým akþam seansýnda pala Dow a bakarak yukarý aldý .
Fdow Sabah eksi olursa bizimkisi akþam aldýðýný sabah geri verebilir.
Zaten biz kapandýktan sonra 140 puan verdi.
Hisse satýþýný arttýrýr.
1 saatlik fark bu kadar yüksek??
SM-A315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet fazlaymýþ. Sabah satýþ gelir. Umarým gene robotlar birbirini tetiklemez. Saçma bir hal almaz.
Eskiden yabancý daha fazlayken en azýndan birbirini dengeleyen hareketler olabiliyordu. Þimdi tüm yerli oyuncular yabancýnýn satýþýna bakýyor. Yabancý satmaya baþlayýnca imam cemaat hikayesine dönüyor iþ.
Tamam yabancý da çok alavere yapýyordu ama ben bu þekilde bir dönem hatýrlamýyorum. Varsa hatýrlayan yazsýn lütfen.
yani kumara çeviren vadeliyi , kiþinin duygu yönetimi eksikliði. dostunuzu niye düþmana çeviriyorsunuz ? vadeli piyasalarda bizim dostumuz kim , kaldýraç hazretleri... az teminatla daha çok mangýr yönetme sanatý. niye bu güzel dostu kendimize düþman ediyoruz ki ? duyguyu yönetemiyorsan iþ kumara dönüyor.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yarýn ne olacaðý ile ilgili twitter hüstad-ý azamlarýndan bilgi alabilirsiniz. Hepsi aðýz birliði etmiþ, zaten dirençteydik satýþ gelecekti görmediniz mi deyip sohbetlerde ky fýrçalýyolar))
Hakikaten milletimiz þaka gibi. Sohbet odasýna giriyosun zararda kimse yok. Abi ben bugün de topluyodum, ben zaten nakitteydim, shortlarým çok iþ yaptý. Maþallahh malda kimse kalmamýþ)
Bu tipler bir de garibanlara parayla eðitim satýyolar.
Örnek aþagýdaki tip:
https://twitter.com/BorsacNewbie?t=y...H4ON3pn7Q&s=09
Ya bi. s.ttirip gitsinler Allah aþkýna1 saatte oluþan 414 milyon TL teminat tamamlama çaðrýsý forum ahalisi olarak bizlerin mi
Bir de abi biz uzun vadeciyiz , günlük hareket bizi etkilemez diyenler var. O da ayrý bir mevzu. Dolar bazlý 20 sene ayný yere çýkýp insin iyi izlemeler ne diyeyim.
Yer Ýmleri