Rusyanýn uzun savaþý sürdürecek ne mali nede siyasi kapasitesi var...
Rusya ancak ufak operasyon ile baþarýlý olur.. Oda Ukrayna yý bölmekle olur....
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Bakanlýk açýkladý: Elektriðe de kýsýtlama geliyor
Türkiye'nin baþlýca doðalgaz tedarikçilerinden Ýran, arýza bildirerek gaz tüketiminin tarihi zirvelere yakýn seyrettiði bir dönemde Türkiye'ye gaz akýþýný keserken, doðalgaz santrallerine gaz sevkiyatý %40 azaltýldý.
BOTAÞ AÇIKLAMIÞTI
BOTAÞ'tan yapýlan açýklamada, Ýran tarafýndaki doðal gaz iletim hattýnda meydana gelen bir arýza nedeniyle 10 gün süre ile Türkiye'ye doðalgaz akýþýnýn yapýlamayacaðýna iþaret edilmiþti.
BOTAÞ'tan sanayicilere kötü haber
Açýklamada, kesinti planlarý önceden bildirilmek suretiyle sanayi tesisleri ve elektrik santralleri ile sýnýrlý olacak þekilde doðalgaz tüketiminde kýsýtlamalar yapýlacaðý belirtilmiþti.
Reuters'a bilgi veren sektör kaynaklarý ise, sanayi üreticilerinin elektrik tüketimini azaltmasý için de adým atýlabileceðini ifade etmiþti.
KISITLAMAYA GÝDÝLECEK
Enerji Bakanlýðý'ndan yapýlan açýklamada, doðalgazýn yaný sýra, doðalgaza baðlý olarak elektrik tüketiminde de kýsýtlamaya gidileceði belirtildi.
Açýklamada, "Elektrik ve doðalgaz sistem dengesinin korunmasý amacýyla yüksek tüketimi olan sanayi tesisleri ve elektrik santralleri ile sýnýrlý olmak ve kesinti planlarý önceden bildirilmek suretiyle, doðalgaz ve buna baðlý olarak da elektrik tüketiminde kýsýtlamalar yapýlacaktýr" denildi.
https://www.patronlardunyasi.com/hab...geliyor/259862
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
ben de 2000 diyeyim ne þiþ yansýn ne kebap.
Yer Ýmleri