Originally Posted by
JAS
Düþüþ baþlangýcýnda 418 mikro lot (4.18 lot) short vardý. Þu anda elimde sadece 53 tane kalmýþ.
Neden kapattýðýma gelince, benim haberle pek iþim olmaz biliyorsun, sadece dalgalara bakýyorum. Eðer çok çok büyük bir hata yapmýyor isem þu anda 4. dalganýn sonlarýna doðru geliyoruz. Bunun ardýndan 5. dalga ile 36800 üzerinde yeni zirve gelmesi gerekir tabi eðer sayým doðru ise. Bu yüzden yeni tur için eldeki shortlarý realize etmem lazým. Eh, kar da oldukça tatmin edici. Ver gitsin, alan da kazansýn.
Eðer þu anda hiç dikkate almadýðým büyük çöküþ senaryosu (28-26 bin hedefli) devrede ise yapacaðým þey de þu. Eldeki shortlar biter bitmez, bu kez kademeli olarak long toplamaya baþlarým.
TA dan baðýmsýz, benim konjonktür analizime göre, ben de böyle bir seyir bekliyorum...ama bu iþler belli olmaz tabi, tedbiri de elden býrakmamalý.
Özellikle powell ý baský altýna alýp, güvercin bir yol haritasý koarpaya çalýþýyorlar diye düþünüyorum..ukrayna iþi vs de iþin sosu.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri