sapýklýk yapmasa olmaz..!
sapýklýk yapmasa olmaz..!
Kemal Kýlýçdaroðlu : Sevgili Halkým,
Bu akþam saat 22.00'de önemli bir konu hakkýnda size Twitter üzerinden bilgi vereceðim
Yine satýþ
5. Gün oldu SM-G975F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
viop 2200 ve üzeri long açanlara kumpas kurdular.2216.75 gösterip 2210-2196 arasýnda yüklü mal sattýlar. Spot kapanýþa göre teorik fiyat 2183.27 ve uzlaþma 2181 iken kapanýþý 2175.50 yaptýlar.
eski kaþar troller canýnýn istediðini yazarken sayfada siyaset pek sorun olmuyor.
aslýnda onlarý pek okumuyorum. onu ayrýca ve detaylýca yazacaðým.
þimdi misal þiþecamýn en fazla gider kalemi enerjiden. ve botaþ diyor ki çok pahalý olduðu için yazýn doðalgaz almadýk.
o zaman dolar 8,50 idi. mevzu þimdi nasýl siyasete gelmesin. demek ki botaþ baþkanýmýz bile döviz hareketini öngörememiþ. cv'sine bakmadým. eminim benimki daha iyidir. yoksa niye burda yazayýmdenüþük ortamlara akardým
kaç aylýk bir periyot ve viopta bundan þiþe ve iþc nasýl etkilenmesin? icabýnda 15 dakikada binlerce lira viopçu içeri girer.
neyse...
audentes Fortuna iuvat
eski kaþar güzel bir laf...
ama unutmayýn çocuklarýna iþ lazým.... yandaþ sözde eðitimci olanlar özelikle nasýl yalacaðýný iyi bilir. ( sözde sözlü sýnavdan )
diðer türlü
benim gibi olanlar
zaten zihniyetlerini bildikleri için önlemlerini önceden alýrlar.
yalama devam
kimse üzerine alýnmasýn tabi....
sonuçta çoculuðuna çocuðuna haram lokma yedirmeyenleri kast ediyorum
YKS de dereceyle girilen ve genelde teknik olan okullarda siyaset için bir biriniz yemezler.
Ama nerede eþþeði baðlasan kazanýlan ve özellikle sözel okullarda siyaset için bir birini keserler.
Yani bir halt beceremeyen siyasi olarak saldýrganlaþýr.(sözlerim asla genel deðildir ama istatistik olarak marjinalleþen yerlerin belli özelliði var)
12 ay önce 1 kontrat ne demek,nasýl poz. almam lazým diyerek ,ezik bir þekilde benden özel mesajla yardým isteyen KAÞAR gelmiþ posta koymuþ...VOB,kumardýr diyerek 2-3 ay önce havlu atmýþ.
yerim senin o postaný.Ne kara trolleri sarma yapýp yolladým..muhakeme ve argumanlarýmla çok ense traþý yapýp yolladým..bak dile kolay sadece vobda her gün aktif tam 15 yýl... ve +20 yýl býst100
o konuyu kapatýmm..birileri ISRARLA EKREM GÜZELLEMESÝ YAPINCA ben de þunlar da var dedim..Birilerini KUSURDAN MÜNEZZEH KILINCA ,PUTLAÞTIRINCA ...ben de þunlar da hata yapmýþ demiþsem ne ola?????????
EYYYYYYYYYYYYYYY vicdan sahipleri..þimdi ben mi suçluyum..konu kapanmýþ ve forum aslýna rucu etmiþken..sataþýrsa gül mü atayým.
bazýlarý hiç akýllanmaz..EVÝNÝZ CAMDAN ÝSE BAÞKASINA TAÞ ATMAYIN.
Yer Ýmleri