Merhaba bir sorum olacak viopta aldýðýmýz bir kontratta bedelli sermaye artýþý olursa ne olur? Viopta halkb kontratým var. Bedelli sermaye artýþý olursa ne yapmam gerekir? Çok saðolun, teþekkürler...
Net yön ifade eden yorumlarýn burada askýda kalmasýnýn çok sakýncasýný gördüm.OYUN TEORÝSÝ,SENTÝMENT,BÝR TARAFTA AGIR OLUNCA PY.NIN TAVRI VE SAATLER SONRA GELÝP TWETTERDEN buraya vs...
ben NAZAR DERÝM BAÞKASI EVRENÝN NEGATÝF ENERJÝSÝ. ama askýda kalan yorumlar çogunlukla çarpýlýr.yoksa ekran gör. veya fotosu zaten her zaman anýnda alýnýp zamaný gelince ,sen bunu söylemiþtin diye sorgulanabilir.
Oysaki 2100 lardayken 2300 larý yaz. 2212 lerden elinde son kalan malý da ver üstüne gitsin 5 bin puan daha.
Pala 2218 leri gösterdikten sonra 2190'lu rakamlarý gösterdi. Bundan sonrasýný iþlerim dolayýsýyla izleyemedim.
Bir iki kýytýrýk kaðýt kaldý. Yapacak bir þey yok.
Ýyi kar yazdýk ama geçen 1400 lardan 1950 çýkýþýnda 1950 lerden boþalttýktan sonra 2700 lere gitmesi gibi olmasýnda.
Ya nasip!
Bankalarda durum bu....
https://www.paraanaliz.com/2022/ekon...tiyor-g-23047/
Türk telekomu alalým parada istemeyin
Saðlýk bilgileri,yemek,spor,din vs. olsa haklýsýnýz ama bu para iþinde çogunluðun kazanmasý mümkün deðil.OYUN TEORÝSÝ,KALABALIÐIN OLDUÐU YERÝN TERSÝNE HAREKET finans piyasalarýnýn hele hele bizim VOB-BORSANIN en büyük özelliði...
On binlerce takipçisi varsa oradaki düþüncenin isabetli olma oraný çok azdýr.Ama önceden DERÝN DERÝN toplayýp sonra satarsan o baþka.![]()
Bence çok iddialý ve çok uzun vadeli konuþup terste kalanýnda komik oluyor. Yoksa seninki gibi sistemli anlýk vs paylaþýrsýn hatta orta vade spot paylaþýrsýn her þey Ok.
Kimi kiþiler aþýrý iddialý olduðu için fikirlerinin deðeri düþüyor.SM-N985F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri