Kötü manada demiyorum
Bzm köylü namzetlerine kýyas en saðlamýdýr
Otuz kýrk sene evvelde Tarým kredisini alýp Repo yapardýyüksek faiz varkene
Bu fiyat ayarlamasý onun yanýnda çok masumane
Kötü manada demiyorum
Bzm köylü namzetlerine kýyas en saðlamýdýr
Otuz kýrk sene evvelde Tarým kredisini alýp Repo yapardýyüksek faiz varkene
Bu fiyat ayarlamasý onun yanýnda çok masumane
Su an bence ucuz olan þeylerin baþýnda bütün tavuk geliyor olabilir. Müthiþ ucuz olduðunu düþünüyorum þartlarý düþündükçe.
Yem ýsýnma ilaç ki soðukta hasta olurlar.
Belki üreticiler paraya ulaþmak için eldeki tavuklarý satýyor olabilir.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Hele karlar erisin
Pijamalý mangal insanlarý
Yeþilliðe uzansýn
Tavukta tartdan iner
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Son yýllarda youtube.com izleyip sektöre giren meraklý giriþimciler tavuklarý kesiyor..
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
VÝOP ta Sebze,meyve kontratlarýnda pozisyon alalým.
Türkiye Kanatlý Hayvan Eti Üreticileri Merkez Birliði, Balýkesirli üreticilerle buluþtu -AA
Türkiye Kanatlý Hayvan Eti Üreticileri Merkez Birliði, Balýkesirli üreticilerle buluþtu
- TÜKEBÝR Baþkaný Abdullah Koç: - "Türkiye'deki tavuk üreticilerinin tamamý tek vücut olarak hareket edebilecek pozisyona geldi"
BALIKESÝR (AA) - Türkiye Kanatlý Hayvan Eti Üreticileri Merkez Birliði (TÜKEBÝR) Baþkaný Abdullah Koç, Türkiye'deki tavuk üreticilerinin tamamýnýn tek vücut olarak hareket edebilecek pozisyona geldiklerini bildirdi.
Bandýrma Ticaret Borsasý salonundaki toplantýda konuþan Koç, üreticilerce TÜKEBÝR'e vekalet verildiðini, en çok vekaletin de Bandýrma'dan geldiðini söyledi.
Üreticilerin haklarýný korumak ve tek vücut olmak için çaba harcadýklarýný belirten Koç þunlarý kaydetti:
"Sanayiciler gibi güçlü kapasite oluþturup masada güçlü duruma gelmek için bu hareketi baþlattýk. Ve baþarýlý da olduk. Þu anda Türkiye'nin genelinde ciddi þekilde vekaletler toplandý. Buradaki amacýmýzý ve hedefimiz þu; artýk, böl, parçala yönet sistemini kapatýyoruz. Artýk Türkiye'deki tavuk üreticilerinin tamamý tek vücut olarak hareket edebilecek pozisyona geldi. Vekalet sayýsýnda bir ayda Balýkesir bölgesinde yüzde 70'e ulaþtýk. Buradan çýkacak sonuca göre de yöneticilerimizle ortak bir karar alacaðýz. Burada aldýðýmýz kararlarý da entegrelere bildireceðiz bu kararlar doðrultusunda entegrelerle de pazarlýklar baþlayacak."
Toplantýya TÜKEBÝR yöneticileri, Balýkesir Ýli Kanatlý Hayvan Eti Üreticileri Birliði Baþkaný Bahattin Baltaþ ile çok sayýda üretici katýldý.
Kaynak : Anadolu Ajansý
muassýr medeniyete ulaþacaz derken bayat ekmek kuyruklarýndayýz.
o da ustalýk döneminde yani.
acemi falan olsa neyse öðrencek derdik
tarihte hiç bir liderin baþarmadýðý birþey bunca sene ülkeyi yönetip. gelinen sona bakýnca.
Yer Ýmleri